Kast ikke med sten, ligesom formanden

Fra Kim Moretto:

MAN SKAL IKKE KASTE MED STEN LIGESOM FORMANDEN.

Som overskriften viser henvender ovenstående skriv sig til formanden, men andre må gerne læse med og deltage i debatten.

I foråret stod vores formand for at arrangere en guidet kysttur til syd sverige, alt i alt et fremragende arrangement dog uden skyggen af fisk men med masser af plads til mandehørm og hygge.

Specielt en dag hvor vi sidder i en lille rundkreds på stranden og fortæller løgnehistorier og lytter efter fisk i tågen (formanden havde sørget for tæt tåge, så det var umuligt at spotte dem med mindre de svømmede ind i mellem benene på os) midt i en god historie tager formanden en sten op som ligger inde i mellem os og afbryder med ordene: se en forstening. For derefter at smide den igen. Vi snakker videre og glemmer alle alt om stenen, troede jeg ihvertfald, men min gode ven Kim Langhoff får pakket stenen ned uden nogens vidne, og fragter den hele vejen hjem.

Her et halvt års tid efter ringer han så til mig, og spørger om jeg kan huske episoden og ja efter 5 minutters tænkeri kan jeg godt se det for mig igen. Han fortæller mig nu at han har fået 2 fritids arkæologer til at se på stenen og de har efter lang tids undersøgelser fundet frem til at det højst sandsynligt er en meteor som er slået ned i en slange som derefter er blevet forstenet. Kim har så videre taget kontakt til geologisk museum og afleveret stenen der, og får svar senest i januar om det er som arkæologerne sagde eller om der er tale om en almindelig forstening af blæksprutte. Er det tilfældet at det er et meteor nedslag er der tale om danefæ på trods af at den blev fundet i Sverige.

Så kære formand, tænk dig om før du næste gang kaster med sten og endnu en gang tak for en fantastisk tur 🙂

20131106-193738.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Kast ikke med sten, ligesom formanden

 1. Morten skriver:

  Kim og Kim. Man kan kunne holde af jer to dejlige tosser. Tak!

 2. larsbertelsen skriver:

  Fantastisk historie! 🙂

 3. Ole Møller skriver:

  Beklager Kim. Det er ikke en meteor men en TÅGESTEN. Det var den, som var skyld i den ærtesuppe, vi vadede rundt i. 😉
  Glæder mig til at høre den efterfølgende historie.

  • kim moretto skriver:

   Det er da selvfølgelig det som det er. Så skulle vi jo have fjernet den tidligere 😉 ja jeg glæder mig også til at høre nærmere 🙂

 4. Thejs skriver:

  Super historie!!
  Ligger jo op til det helt store interne drama!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *