Lillevangsmosen

Den største af moserne, Lillevangsmosen, ligger mellem Gammel Tølløse og Nørre Vallenderød – ved adressen Tølløsevej 150. Mosen er skiltet med Tølløse Fiskeklub (vores gamle navn:-)) Her finder du de fleste fiskearter og her er ikke overfisket. I mosen findes nogen få karper, som foreningen og moseudvalget værner nidkært om.

Mosen er ganske stor og har en vanddybde på op til ca. 3 meter. Fiskeriet er frit for os medlemmer i perioden d. 1.5. til og med d. 1.10. Se reglerne for fiskeri i denne mose, nedenfor.

NB: Tag Ikke fisk med hjem – karper er totalfredede og skal til enhver tid genudsættes med det samme.

Når du skal fiske i Lillevangsmosen, Tølløsevej 150.

Fiskeri er tilladt i perioden 1/2 – 31/8 – fra solopgang til solnedgang.
Natfiskeri er tilladt i perioden 1/7 – 31/8. nætterne fredag til lørdag og lørdag til søndag, på én! fiskeplads. Ønsker du at fiske om natten, skal du først ringe til ejeren, Jørgen Thygesen på tlf. 59 16 18 18. Der kan derfor kun fiskes ét hold (1-2 mand pr nat ).

Fiskeri er kun tilladt på det stykke, hvor fiskeforeningen har fiskeretten. Fiskeretten er markeret med en hvid pæl i hver ende af mosen.

Parkering skal ske ved nedkørslen til mosen ( markeret også med hvid pæl, Tølløsevej 150). Dog må du køre til fiskepladsen, for at læsse sit grej af.

Alt færdsel skal selvfølgelig ske på en sådan måde, at du ikke skræmmer vildtet, naboer og andre medfiskere, ligesom medlemmerne selvfølgelig skal rydde op efter sig.

Sejlads med jolle eller flydering er ikke tilladt.