Lagan: 3 pladser tilbage

Vi arrangerer en tur til Lagan i september for foreningens medlemmer – læs mere her i indlæg og se også Kims kommentar på indlægget.

Det er nu, du skal tilmelde dig. Det gør du ved at lave en indbetaling senest 4. april kl 14. Prisen vil ligge på ca. 1000 kr. (alt efter hvilket hus Kim vælger), som inkluderer sommerhusleje, 2 stk. dagskort til lagan (lørdag og søndag) samt morgenmad lørdag og søndag samt aftensmad lørdag. Dvs. det dækker ikke transport og heller ikke al maden. Afgang fredag eftermiddag. Klokkeslæt følger.

Der er pt 3 ureserverede pladser tilbage ud af otte. Jan, Ole, Henning, Kim og jeg har allerede nu reserveret pladser. Du er først endeligt tilmeldt turen, når din indbetaling er sket, men du kan reservere en af de sidste 3 pladser ved at skrive nedenfor, at du vil med – du kan også skrive det under indlægget, som jeg har linket til ovenfor.

Indbetaling på 1000,- til foreningens Danske Bank-konto:

Regnr 9570

Konto nr. 7329555

Skriv dit navn v. indbetalingen samt “LAGAN”.

Har du spørgsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Lagan: 3 pladser tilbage

  1. webmaestro skriver:

    Finn Andersen har meldt sig til. 2 pladser tilbage…

  2. Kim Moretto skriver:

    Det virker ikke til at interessen er så stor som først antaget. Hvis folk sidder og overvejer, kan jeg fortælle at årets første blank laks er blevet fanget, det er 16 dage tidligere end sidste år, og det tegner virkelig godt for årets fiskeri. Fisken vejede hele 7,5 kg. se mere her:http://www.laholmslaxfiske.nu/NewsView.aspx?NewsID=22
    Kom nu ud af busken, der lukkes for tilmeldinger om 4 dage. Så hvis du ikke vil gå glip af årets tur, er det nu du skal tilmelde dig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *