Lagan tur: dato på plads!

Kim med Lagan-laks! Det bliver en fed tur 🙂

En af foreningens helt store gøremål her i 2012, bliver turen til Lagan, Sverige. Her skal vi fiske laks, og det bliver i weekenden i uge 38, dvs. 21.-23. september. Om vi tager afsted torsdag aften eller fredag morgen ligger ikke helt fast. Men det bliver til søndag.

NB: Du må meget gerne skrive i kommentarfeltet nedenfor, hvis du er interesseret. Vi skal have et overblik i forhold til hvor mange, der vil med.

Kim Moretto har fisket meget i Lagan, og turen er hans idé, og han arrangerer turen, da han har alle kontakterne og know-how. Han skal selvfølgelig ikke stå med byrden alene, så ud af den gruppe, som skal med, skal et par stykker gå lidt til hænde.

Fiskeriet i Lagan i efteråret byder på laks. Og de seneste 3-4 år er der fanget flere og flere. Der er meget natur-omgivet stræk langt fra alt og alle. Der er også mulighed for at fiske nærmest midt i en mindre by, hvor floden løber igennem.

Læs mere om fiskeriet: http://www.laholmslaxfiske.nu/Default.aspx.

Nu har vi datoen. Meget mere info om priser osv. følger snart fra Kim….

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Lagan tur: dato på plads!

 1. Kim Moretto skriver:

  Vil gerne opfordre folk som gerne vil med til lige at smide en kommentar her. Det gør det lidt nemmere at få nogle ting på plads, jeg har talt med formanden om turen igår i forbindelse med at vi var ude og kigge lidt på fiskevande, og vi er enige om at der bliver tale om et begrænset antal pladser (Ca. 8-10) så må vi se om det bliver en succes, og kan evt. udvide antallet næste år, hvis vi skal afsted igen. Men mere info følger snarest, når jeg har en ide om hvor mange vi ca bliver. Jeg kan desuden fortælle at jeg om meget kort tid tager derop i en uge, og jeg satser på et referat når jeg kommer hjem, hvis det går godt 🙂

 2. Morten - webmaster skriver:

  Webby her skal med…

 3. ole møller skriver:

  Er også på.

 4. Jan Busk skriver:

  Jeg skal med

 5. Henning Hoff Nielsen skriver:

  Hej selfølgelig skal jeg med tak.

 6. Pingback: Lagan: 3 pladser tilbage | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

 7. Finn Andersen skriver:

  Jeg skal helt sikkert med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *