Om os

Holbæk og Omegns Lystfiskerforening består af ca. 70 personer, som sætter pris på at tage ud til fiskevande på hele Sjælland og få noget frisk luft – og fange nogle fisk! Vi hygger os med hinanden – og ved at være sammen i foreningen, har vi muligheden for at få bedre fiskefaciliteter og – oplevelser.

Vi kan lide at fortælle om vores forening. Derfor har vi blandt andet lavet lidt videoer på vores YouTube-kanal. Denne video er fra Lystfiskeriets Dag i 2012, hvor børnene er i højsæde:

Kysten
Vi fisker meget ved kysten, primært efter havørred. For at nævne nogle pladser, som vi kender rigtig godt: Asnæs, Røsnæs, Drøsselbjerg, Frølunde, Mandehoved (Stevns), Møn og selvfølgelig Isefjorden. Som en særlig lokal service kan du i løbet af vinteren og foråret følge issituationen nær Munkholmbroen på vores hjemmeside

Moserne, Tissø og Skarresøser i kommunen, nær Tølløse. Moserne rummer en fin bestand af gedder og aborre. I den største mose er der også en god bestand af karper i en størrelse, der kræver en god bremse på hjulet.

I foråret 2011 kom Holbæk og Omegns Lystfiskerforening med i bådsammenslutningen på Tissø. Det har givet nogle fantastiske fiskeoplevelser allerede indenfor de første par måneder:

Turene
Vi arrangerer i løbet af året fisketure i både fersk og saltvand. På turene er der rig mulighed for hyggeligt selskab, gode fangster og udveksling af gode ideer til fiskeriet. Vi fisker med det hele: multi, spin og flue. Du kan sagtens lære at kaste med fluestang eller multihjul sammen med os. Se mere i vores kalender.

Fiskehytten
Lige udenfor Holbæk og tæt på Søminestationen og Golfklubben, ligger vores fiskehytte på Wegenersminde. Den bruger vi til foredrag, fluebinding, grejproduktion, osv. Har du gode ideer til hvad der kan foregå i hytten, siger du bare til.

Er du interesseret i medlemskab eller har du spørgsmål, kan du få mere information ved at kigge her.

6 Responses to Om os

1. Finn Lintrup

Hey der
    Kan ikke lige finde “bliv medlem”

Mvh Finn

2. Morten - webmaster

Hej Finn
    Du havde da helt ret. Jeg har nu rettet tekst og linkning:-) Tak.

3. larsbertelsen

“Bliv medlem”, stod der. Og det gjorde jeg så; medlem nr. 147490 melder sig under fanerne!
    Jeg har meldt mig ind dels for at få adgang til noget ferskvand, men i høj grad også i håb om enngang i mellem at kunne komme til kysten sammen med med nogle ligesindede.
    Kysten er bare sjovere og mere sikker når man ikke er alene!
    Navnet er Lars Bertelsen; jeg bor i Hvalsø og glæder mig til at møde jer! 🙂

4. Morten Webmaestro

Hej Lars. Velkommen til. Der er en foreningstur til kysten 25. November. Men er du frisk før, så sig til 🙂 vi er flere de fisker ofte ved kysten.

5. Jack Jensen

Har et problem med mit brugernavn og login
    Vil i godt kontakte mig
    Mvh. Jack Jensen