Om os

Holbæk og Omegns Lystfiskerforening består af ca. 50 personer, som sætter pris på at tage ud til fiskevande på hele Sjælland og få noget frisk luft – og fange nogle fisk! Vi hygger os med hinanden – og ved at være sammen i foreningen, har vi muligheden for at få bedre fiskefaciliteter og – oplevelser.

Vi kan lide at fortælle om vores forening. Derfor har vi blandt andet lavet lidt videoer på vores YouTube-kanal. Denne video er fra Lystfiskeriets Dag i 2012, hvor børnene er i højsæde:

Kysten
Vi fisker meget ved kysten, primært efter havørred. For at nævne nogle pladser, som vi kender rigtig godt: Asnæs, Røsnæs, Drøsselbjerg, Frølunde, Mandehoved (Stevns), Møn og selvfølgelig Isefjorden. Som en særlig lokal service kan du i løbet af vinteren og foråret følge issituationen nær Munkholmbroen på vores hjemmeside

Moserne, Tissø og Skarresøser i kommunen, nær Tølløse. Moserne rummer en fin bestand af gedder og aborre. I den største mose er der også en god bestand af karper i en størrelse, der kræver en god bremse på hjulet.

I foråret 2011 kom Holbæk og Omegns Lystfiskerforening med i bådsammenslutningen på Tissø. Det har givet nogle fantastiske fiskeoplevelser allerede indenfor de første par måneder:

Turene
Vi arrangerer i løbet af året fisketure i både fersk og saltvand. På turene er der rig mulighed for hyggeligt selskab, gode fangster og udveksling af gode ideer til fiskeriet. Vi fisker med det hele: multi, spin og flue. Du kan sagtens lære at kaste med fluestang eller multihjul sammen med os. Se mere i vores kalender.

Fiskehytten
På hagested tidligere skole, nuværende børnehave, har klubben lokaler på 1. sal. Vi mødes 1 onsdag i måneden kl. 19 fra september til april. Om sommeren mødes vi ude på fiskepladserne.

Er du interesseret i medlemskab eller har du spørgsmål, kan du få mere information ved at kigge her.

6 Responses to Om os

1. Finn Lintrup

Hey der
    Kan ikke lige finde “bliv medlem”

Mvh Finn

2. Morten - webmaster

Hej Finn
    Du havde da helt ret. Jeg har nu rettet tekst og linkning:-) Tak.

3. larsbertelsen

“Bliv medlem”, stod der. Og det gjorde jeg så; medlem nr. 147490 melder sig under fanerne!
    Jeg har meldt mig ind dels for at få adgang til noget ferskvand, men i høj grad også i håb om enngang i mellem at kunne komme til kysten sammen med med nogle ligesindede.
    Kysten er bare sjovere og mere sikker når man ikke er alene!
    Navnet er Lars Bertelsen; jeg bor i Hvalsø og glæder mig til at møde jer! 🙂

4. Morten Webmaestro

Hej Lars. Velkommen til. Der er en foreningstur til kysten 25. November. Men er du frisk før, så sig til 🙂 vi er flere de fisker ofte ved kysten.

5. Jack Jensen

Har et problem med mit brugernavn og login
    Vil i godt kontakte mig
    Mvh. Jack Jensen