Regnbuer på vestsjælland

Undertegnede var i Musholm bugten i dag, og det vrimlede med regnbueørreder. Aldrig før har jeg set så stor en stime regnbuer – og den holdt sig til i de tre timer jeg fiskede. Jeg havde 12-15 fisk på land, mistede lige så mange, og havde i perioder hug i hvert kast. Desværre var de kun op til et kilo. Buerne plukkede mine kobberbasser – til plukfisk 😉 Sjovt at prøve, men jeg er lidt lang i fighterarmen til aften…

Havørred var der blot en enkelt af – en bette én.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

One Response to Regnbuer på vestsjælland

  1. Webmaestro skriver:

    Stadig masser af regnbueørreder i musholm bugten. Skriv hvis du vil høre nærmere. Jacobsen0102@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *