4 fantastiske gutter

De Fantastiske Fire – foreningens havhold – har igen været på vandet til DM i havfiskeri, hvor det primært handler om at fange flest arter. Brian fortæller:

– Vi var jo til Danmarksmesterskab i havfiskeri i lørdags. Dette foregik med Helsingør som udgangshavn.
Lodtrækningen bestemte at Bubber og Brian Jørgensen skulle fiske på Havstrygeren, Steen skulle fiske på Arresø, jeg fik fornøjelsen af at fiske på Antarres. Antarres er en stor båd med rimelig plads til at fiske, men ikke til at komme rundt på. Det skulle faktisk vise sig, at der efter endt fiskeri var bekendte, som jeg ikke vidste var med ombord.

– Vi startede ud for Kronborgpynten, og skulle prøve at fiske makreller, men der var desværre ingen, og fortsatte derfor over til svenskekysten, hvor der kom en enkelt makrel på båden. Så skulle vi fiske skubber. Den første fisk jeg fik var en rødspætte, og den anden en ising, men så kom skrubben da også om bord, og tre arter på det første drev, så var jeg kørende. Jeg nåede at fange 12 pæne skrubber, inden vi sejlede ud på dybere vand. Vi brugte desværre al for meget tid derude, for vi fangede stort set ingenting.

Først da vi sejlede på den sydlige del af Disken kom der igen fisk ombord. Disse bestod mest af torsk i mindre størrelse, men jeg var så heldig at fange 4 over mindstemålet der på dagen var 45 cm. Imellem torskene fik jeg også lige pludselig en knurhane med op, men min sidemand syntes åbenbart at nu havde jeg fanget nok, for da jeg skulle løfte den ombord svingede han sin stang over mod min. Det resulterede i, at min knurhane blev hængende oppe i hans topøje og han var ikke helt villig til at få sin stang indenbords, men ind kom den dog. Desperat for at fange en 6. art prøvede jeg både efter makrel og hvilling. Hvillingen fangede jeg, men desværre 5 mm. for kort, hvilket kunne have bragt mig yderligere 20 point.

I land kunne vi konstatere, at vi samlet havde 507 point, hvilket rakte til en flot 3. plads, efter Fred og Humle med 543 point og Ishøj med 527 point. Individuelt vandt Michael Lorentzen fra Ishøj med 195 point, og jeg på en 2. plads med 181 point og Cees Vader med 180 point. Bubber blev nr. 11 med 138 point, Steen nr. 32 med 107 point og Brian nr. 53 med 81 point

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to 4 fantastiske gutter

  1. ole møller skriver:

    Rigtig flot drenge. Stort tillykke og i særdeleshed til Brian som altid ligger helt i front individuelt. Et klart bevis på, at der skal mere end held til. Mht makrel skulle bådene have slået et smut forbi de vestsjællandske kyster. Igår mødte Morten og jeg en kystfisker, som havde 5 stk kilosmakreller i posen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *