En tur på Farmen

I weekenden havde vi en stand, på Farmens Marked. Brian fortæller:

– Vi havde fået, i mine øjne, ejendommens bedste plads. Vi havde fået 2 søer stillet til rådighed, og vi måtte fiske alt det vi ville. Henrik og jeg startede med at gå en tur, ned til søerne. Dette foregik ind gennem en fold, hvor vi troede var geder eller får. Men til vores store overraskelse, befandt vi os mellem 5 meget nysgerrige grise. Nå, men ….

Vi fik stillet vores bod op og var meget spændte på, hvor mange der ville komme forbi.

Desværre var de fleste gæster ikke særlig fiskeinteresseret, dog kom der nogle af vores medlemskollegaer forbi,så der var egentlig rigeligt med tid, til at vi selv kunne fiske, og det skete da også at vi fangede en gedde hver.

Søndag var Ole og jeg så klar ved boden. Lidt flere gæster var forbi og få en snak, og også lidt flere som vi kendte kom forbi. Men de unge, som vi gerne ville have derud udeblev lidt. Ialt 6 børn var nede og prøve vores medbragte lånegrej, men de fangede ikke noget.

Da kl. blev 14 lavede jeg en lille fodring, mest beregnet efter skaller. Men stor var min overraskelse da der pludselig væltede bobler op, rundt om mit flod, og kort tid efter var den første suder  på krogen. Ole og jeg sad og snakkede altimens jeg landede 3 sudere op til 2 kg. Så fik Ole lov at låne min stang, mens jeg pakkede sammen, og kort tid efter, kunne han da også lande, efter hans eget udsagn, sin første suder i 30 år.

Ialt en hyggelig weekend, og næste gang vores bod kommer ud er allerede på fredag, til natsalg i Holbæk, hvor vi kommer til at stå foran Lystfiskeren. Ses vi?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to En tur på Farmen

  1. Morten skriver:

    …sødt af dig at låne ham stangen, så han kunne fange lidt fisk i år …. 😉 Godt gået drenge

    • Ole Møller skriver:

      Det var mit livs oplevelse. Slut m HØ. Fra nu af står den kun på suder…. og så har jeg for øvrigt et Eiffeltårn til salg, hvis nogle skulle have interesse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *