Vores suveræne havhold

Foreningens havhold har været til Danmarksmesterskaberne i dag. Brian fortæller:

– DM 2013 afholdtes i år på Lillebælt med udgangshavn i Middelfart. Bramming var arrangør, hvilket de har gjort nogle gange, og gør rigtig godt.
Lillebælt er kendt for meget strøm og det gør det ikke nemt når skipperne typisk fisker på 20 til 40 meter vand. Det skulle heldigvis vise sig, at der næsten ingen strøm var under konkurrencen, og det var heldigt, for skipperne gjorde det rigtig dårligt. Den eneste der ikke var negativ over båden var Henning, der sejlede med Mira III.
Der var rigtig mange fisk, desværre var de meget små. Der skulle gå ca. 45 minutter før at jeg fik den første fisk i spanden. Det var en makrel, som jeg fik da jeg trak mit bundtackel op. Og lige pludselig var der rigtig mange af disse. Jeg valgte at satse på dem, istedet for at bruge mine orm på undermålstorsk og undermålsisinger. Makrelforfanget blev sat på, og efter et kvarter var der 20 makreller i spanden og vi sejlede så væk. Efter halv tid og vi skulle bytte side havde jeg stadig kun den ene art, og var ved at være temmelig desperat, men uden grund. Første drev efter vi havde byttet fik jeg en skrubbe og drevet efter en ulk. Jeg fik senere en ising på 26 cm og en hvilling der også kunne holde målet, og så havde jeg mine 5 arter og 24 fisk.
Da vi kom i land og skulle indveje fiskene havde Henning 6 arter og 3,4 kg fisk, hvilket gav ham 154 point, som rakte til en 2. plads. Jeg havde 5 arter og 4,9 kg. 149 point. Det blev jeg nr. 5 på. Bubber havde 5 arter, 3,7 kg. 137 point. Han blev nr. 8. Steen blev dårligste mand på vores hold med en 11. plads. Han havde også 5 arter 3,4 kg 134 point. Der var 100 deltagere, så med disse meget stabile individuelle placeringer vandt vi det danske mesterskab med 584 point. 82 point ned til Kolding og over 100 point til Kalundborg.

20130915-214158.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Vores suveræne havhold

  1. Morten skriver:

    tillykke, gutter!

  2. Ole Møller skriver:

    Flot. Igen viser i Klasse.

  3. jan busk skriver:

    Flot de herre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *