Nu kan vi fiske på to zoner i Åmose å

Foreningen åbner nu for, at vi kan fiske i Åmose å på to zoner. Se mere her. Det bliver sindssygt spændende, at se hvad det fiskeri kan bringe med sig! Der er ørreder, gedder, aborrer m.m. Tjek det ud.

Vi har sendt disse ord som pressemeddelelse til den lokale presse:

Holbæk og Omegns Lystfiskerforening har fået mulighed for at fiske på flere stræk i Åmose å. Formanden for foreningen, Ole Møller, fortæller: ”I første omgang drejer det sig om et stræk, dér hvor Bromølle Tivoli lå engang. Og så drejer det sig om et spændende, bredt stræk ved Ugerløse Bro. Vi har set ørreder, gedder og aborrer på disse stræk, og der er rigeligt med muligheder for fiskeri med fluestangen såvel som med spinstangen”.

Der er gået en masse arbejde forud for, at foreningen nu kan åbne for fiskeriet. Det har bestået i at tage kontakt til en lang række lodsejere langs åen for at høre, om foreningen må bruge deres areal til at fiske fra. ”Lodsejerne har været helt utroligt positive overfor os, når vi har banket på døren. Vi er meget taknemmelige for, at vi har fået de her
muligheder. Vi vil til gengæld gøre vores arbejde med at holde øje med, at alt foregår efter de regler for
fiskeri, som vi har lavet”, siger Jan Busk, der er foreningens koordinator for Åmose-fiskeriet.

På Holbæk og Omegns Lystfiskerforenings hjemmeside står der meget mere om de stræk, foreningen indtil nu har fået ret til at fiske på. For eksempel må der kun være to fiskere af gangen på et stræk. Læs mere om fiskeriet på hjemmesiden, som hedder www.holbaekfisk.dk.

Foreningen har flere ambitioner med å-projektet. ”Vi arbejder hårdt på at få adgang til flere stræk på åen. Drømmen er, at vi i fremtiden kan være med til at forbedre forholdene for det dyreliv, der er i og omkring åen. Samtidig skal vi selvfølgelig fiske og fange flotte fisk”, siger formand Ole Møller.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *