Masser af havørreder

Dagen bød på 3 timers fiskeri for jeres webmaster, og vilkårene for fiskeri er optimale for tiden. Fiskene trækker tæt på og rundt i det lune 11-12 grader vand. En hård kyst med svært vaderi blev indtager, ledsaget af en god stærk vind, som gav gode bølger. Efter en times tid huggede denne nææææsten blanke fisk på 1,6 min wanna-be-kobberbasse og gav en helt dramatisk fight. 7-8 stk meter-høje spring viste, at det var en fisk, der ikke var værd at tabe i fiolinerne.

Den måtte overgive sig til sidst. En time senere huggede en havørred, der var en tand større, og gav også en rigtig rigtig god fight med spring og udløb. Den var flot farvet, og kunne sagtens genudsættes, og da jeg havde fisk i siden, fik den sin frihed. Herlig fisketur, hvor fiskene virkelig skulle findes  – der måtte arbejdes for fiskene. Min fornemmelse var at det ikke var stimer men fisk, der stod og trykkede sig … ventende. Spin-fiskerne, jeg mødte på pladsen, fiskede hurtigt og tilfældigt over vandene og blev ikke belønnet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Masser af havørreder

 1. Mikkel skriver:

  Spring på 7-8 meter….fantastisk;-)…. spøg til side….
  Tillykke med den fine fisk! Du nærmer dig efterhånden Lars Juels fangststatistik men det var jo også en kobberbasse som gjorde det:-). Ses.

 2. kim moretto skriver:

  Flot ål 🙂 Tillykke :’)

 3. Morten Webmaestro skriver:

  Tak tak. Billedet snyder lidt, for den var faktisk i fin form. Dejligt der sker lidt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *