Lagan-laks til Kim

Kim har lige været en tur “udenbys” og fik lejlighed til at vaske lidt snøre – og fange laks i Lagan. Han fortæller:

“Jeg er lige hjemkommet fra et par dage i Sverige, hvor jeg sammen med konen og sønnen havde lejet et dejligt sommerhus, ude i skoven, hvor nærmeste nabo var elge og råvildt. Da dagen hvor vi skulle afsted nærmede sig, kom min svigerfar Frank og konens lillesøster, samt svigerfars bror martin til, og ville også gerne med, huset var jo stort nok, så de var selvfølgelig velkomne, og så havde jeg jo to til at hygge fiske med.

Et billede-mix af de flotte laks

Det blev til 2 dages fiskeri i Lagan, og vi kunne drage hjem med 5 fine laks, fordelt med to til Martin og jeg og en til Frank, han fiskede også kun en dag 😉 Vi mistede rigtig mange fisk, og 2 af dem lå om ikke over så tæt på de 10kg. Næste år bliver der klart indløst årskort dertil, og hvis det har interesse vil jeg meget gerne være med til at arrangere en klubtur derop”.

Fra webmaster såvel som fra formand kan vi kun sige een ting: Tak for billede og historie samt vi vil rigtig gerne med på sådan en tur, Kim! Er du også interesseret, så skriv på nedenfor i kommentarer…så kan vi måske begynde at “tegne” en tur. Det er nok en god idé at aftale en dato! Jeg glæder mig allerede…se andre fangster fra Lagan her.

 

Et billede-mix af de flotte laks

Dette indlæg blev udgivet i Klubture - og fangster. Bogmærk permalinket.

One Response to Lagan-laks til Kim

 1. erik jensen skriver:

  hej alle
  Har fiske mege i se. herunder LAGAN, da vi har torp ikke langt fra Laholm.
  Men, Men.Men. Det er blevet for dyrt. Dagskort og årskort. Særligt set i det perspektiv, at der er rigtig mange restriktioner om fiske tider, måder og ikke uvæsentlig, hvordan der bliver lukket vand ud via kraftværket.
  Dernæst, når det går rigtigt løst, er grønningen overbefolket og der forekommer næsten hele tiden bid på naboen line. Grønningen er bedst, og derfor burder der være en graduering af pris i forhold til fangst mulighed.
  Såe, fiskeriet i Lagan er blevet en del mindre. Så andre mulighede er fundet.
  Ærgeligt.

  E.Jensen
  Hørsholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *