En flot 3. plads til klubben

Der har der været afholdt DM i havfiskeri i Middelfart, hvor det er en kombination af antal fangede fiskearter og størrelse på fisk, der giver point til konkurrencen. Holdet vi stillede med var det samme, som til regionsmesterskaberne, og Tølløse Fiskeklub fik en fin placering. Brian, som er en af de 4 fra holdet, fortæller:

Hip-hip-hurra for klubbens havhold, der fik 3. plads ved DM 2011

“Kl. 4.15 kørte Bubber og jeg fra Undløse og til Sorø, hvor Steen og Brian ventede. Kort efter ankomst til Middelfart, kom der en ordentlig skylle fra oven, som dog hurtigt drev over.

Fiskeriet skulle vise sig at være så svært som forventet. Ikke fordi der ikke er fisk i Lillebælt – for det er der – men de er små. At der tilmed var rigtig meget strøm, som tog til i løbet af dagen, gjorde det bestemt ikke lettere.

Første drev nåede jeg næsten ikke at fiske, for folk begyndte med alt for lidt vægt, og det resulterede så i kæmpekludder. I andet drev havde størstedelen så fundet ud af, at de skulle bruge 200 gr. eller mere for at holde bund.

De første 3 timer viste sig at være de bedste, da strømmen var taget så meget til, at det næsten kun var torsk og hvilling, der kunne nå at finde vores orm. Da vi skulle bytte plads havde jeg 4 arter – ising, skrubbe, hvilling og ulk. Steen havde 3, Brian og Bubber 1 hver.

Et kvarter før tid satte jeg mit tackel i bunden og spørgsmålet var, om jeg skulle finde et nyt eller om jeg skulle satse på at fange en makrel, som der var blevet fanget et par stykker af ombord. Valgte heldigvis at satse på en makrel og 15 sek før tid kunne jeg løfte den over rælingen, og de 5 arter var hjemme.

I havnen kunne vi konstatere, at Steen havde 4, Bubber 3 og Brian 2 arter, og der blev gættet på en placering fra top 10 til top 5. Heldigvis fik jeg ret, da holdet endte på en 3. ud af 29 deltagende hold.

Individuelt blev Brian nr. 69 med 53 point, Bubber nr. 31 med 87 point, Steen nr. 13 med 112 point og jeg tog 5. pladsen med 131 point. Ialt 383 point. Danske mestre blev Fred og Humle med 422 point og Niels Jørgensen vandt individuelt med 172 point”.

Tillykke til de Fantastiske Fiske-Fire fra Tølløse FK! Godt gået.

Dette indlæg blev udgivet i Klub nyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *