God stil ved vandet

En lille fortælling om god stil ved vandet.

 

I dag tog jeg til en plads, et stort rev, på nordkysten, som jeg kendte rimeligt godt. En gut havde samme plan som jeg: gad ikke fjorden i dag og savnede den åbne kyst. Og hvorfor sku det ikke kunne lade sig gøre med 3-4 grader varmt vand hele vejen rundt om Sjælland. 🙂

Nå, men tilbage til gutten. Han fiskede dér hvor jeg havde planlagt  – pokkers – men sådan var det så. Jeg fiskede lidt længere væk, gik på land, gik hen til ham og tog en snak med ham. Super cool gut. Han ville videre til en plads jeg havde tænkt på at besøge senere.  Vi udvekslede telefonnumre, hvis nu der skulle ske noget, han smuttede og jeg “overtog” pladsen. Det gjorde der. 30 minutter senere fik jeg et opkald. Han havde fået en blank lige over mål, og sendte mig et GPS kort, så jeg kunne finde revet/pladsen, han stod på. –  jeg valgte at køre efter ham.

 

Vi mødtes altså igen på næste rev, hvor han så havde fanget. Det var et fedt, lille rev. Og jeg var selvfølgelig glad for, han ville dele denne plads med mig, som jeg ikke kendte. Efter et kvarter – revet var ikke større – hvor der ikke skete mere, blev jeg inviteret med til endnu en plads, (som han kendte og jeg gerne ville kende). Han havde fisket dér en del. Og det var en overdrevet fed plads. Jeg fik en enkelt fed blank lige under mål. Men at fiskeriet er i gang på kysten var ikke dagens fedeste oplevelse (selv om det selvfølgelig var en rar erkendelse).

 

Det fedeste var, at jeg havde mødt en gut, Brian, som var så imødekommende og gerne ville dele erfaringer med mig. Det hjælper at holde god, høflig stil ved vandet! Det havde i øvrigt nok også været en anden snak, hvis jeg bare var plumpet i vandet tæt på ham, da jeg fandt ud af han stod på den plads, hvor vi mødtes på den første plads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *