Første fluefanget i 15 år

Brian har været en tur på zone i Åmose åen og beretter:

– Jeg havde torsdag inviteret Carsten Jørgensen fra Dania Flyrods med en tur til Åmosen. Stedet vi valgte, efter at vi i sidste måned havde været ude og smugkigge på vores zoner i åen.

Jeg blev udstyret med en 7fods splitcane i klasse 3 med tilhørende Hardy hjul.
20130706-102647.jpg

En myre i str. 14 blev monteret og så var det ellers bare at gå igang.

Efter at have valgt et godt sving, begyndte jeg at lægge fluen opstrøms, bag en lille sivklat, og efter 5 kast var der pludselig noget der var oppe og tage min flue Efter en dramatisk kamp på 3 sekunder fandt jeg ud af at det var en skalle som jeg havde fanget. Det var min føste fisk på flue i 15 år, så der blev trukket lidt på smilebåndet

Jeg fortsatte med at stille vade opstrøms indtil at jeg nåde et lille stryg, hvor jeg nemt kunne lægge fluen henover. I andet kast kom der en fisk op og tog fluen, og den første bækker fra vores å, var en realitet. Størrelsen var dog ikke pragende, men den var der.

>20130706-102435.jpg

Og som jeg siger, er der en er der også flere.

Og det var der, for iløbet af en halv time, var der 5 små bækkere oppe at vende. Carsten havde ingenting fanget, men havde hørt en større fisk, så fiskene er derude.


Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Første fluefanget i 15 år

  1. Morten Webmaestro skriver:

    Giver det blod på tanden med mere flue, Brian?:-)

  2. jan busk skriver:

    Ja der er masser af fisk i åen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *