Fiskehytten – endelig en realitet

Foreningen har fået fat i et lokale på 45 m3, som nu skal være vores fiskehytte. Den ligger på Wegnersminde, som er en gammel Herregård, der ligger på Dragerupvej 9, mellem Tjebberup og Dragerup. Gården ejes af Holbæk Kommune. Huslejen var i første omgang i overkanten, men med en flot økonomisk hjælp fra Thomas Bastlund, ejer af Lystfiskeren i Holbæk, faldt det på plads.

Lokalet ligger i en tidl. staldlænge med flot udsigt over en tidligere park. Til lokalet hører toilet og køkken. På gården findes også en garage, som kan benyttes til f.x. støberum mm. I Parken kan vi om sommeren afholde grillaftener med familien og vi kan ryge vores fisk.

Wegnersminde ligger 1 km fra Holbæk Marina, hvor vi arbejder på at få en fast plads til jollen. Der er også 1 km til kystpladserne ved golfbanen og Dragerup skov/Søminestationen. 100 meter fra klubhuset ligger en af kommunens fiskesøer – desværre meget lavvandet og uden fisk lige nu.

Når lokaler er sat i stand, vil der være åbent i klubhuset en gang om ugen, hvor vi samles til fluebinding, ser fiskefilm, støber endegrej og afholder forskellige arrangementer og foredrag.

Lokalet er i fin stand men trænger til en gang maling mv. Fra tirsdag i uge 43 og de kommende tirsdage, er ALLE medlemmer meget velkommen til at komme og give en hånd med fra kl.19 – 21. Ligeledes starter vi jo op fra ingenting og mangler derfor spiseborde/stole, klapstole, en kaffemaskine mm. mm. Derfor må du meget gerne gøre en indsats med at finde disse ting.

Se billeder fra hytten her

Vel mødt i Fiskehytten.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Fiskehytten – endelig en realitet

  1. Ole Møller skriver:

    Det bliver forhåbentlig er stort plus for alle medlemmer. Nu får vi endelig mulighed for at kunne samles til stort og småt. Martin, som er grejpusher i Lystfiskeren vil undervise i fluebinding og så har jeg indtil videre lokket Jørgen Lindstrøm ( medforfatter til bogen “Så Stor”) til at holde foredrag om ældre fiskegrej samt Laksefiskeri i de vestjyske åer. På sigt er det mit håb, at alle medlemmer skal have mulighed for at færdes i klubhuset og benytte værksted osv. også når der ikke er klubaftener.
    Når lokalet er sat i stand, afholder vi selvfølgelig et åbent hus arrangement for medlemmer og venner af klubben men i første omgang skal der males og så får vi virkelig brug for borde og stole. Derudover er alle velkommen til at give en hånd med. Vi starter tirsdag i uge 43 og fortsætter de følgende tirsdage.
    Kan du hjælpe på den ene eller anden måde, så send mig en mail på om@holbaekfisk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *