“Far, den trækker”

Ole Rosendahl, jeres webmaster og sønnike, Elliott, tog i går aftes en tur på Tissø. Efter en times tid fik webmaster en lille aborre som Elliott fik lov at hive i land. Han kunne godt mærke den, men ikke meget. Det skulle der blive ændret på.

Lidt senere hamrede en stærk, bred gedde på den lille aborre-spinner. Knægten fik stukket stangen i hånden, og så løb gedden ellers afsted. Spændende!! Elliott synes efter et minuts tid, at det var liiiiige skrapt nok. Far måtte overtage stangen, og Elliott ville så nette fisken. Men kun indtil han så den vende første gang i overfladen! 😉

Med lidt samarbejde og overtalelse nettede vi fisken i stærkt samarbejde, hurtig vejning til de cirka 4 kilo, foto-shoot, og så blev den sat ud igen – uden kindkys.

Thumbs up!

Det er en fed og herlig oplevelse at have unger med på Tissø. Jeg anbefaler, at børn skal være 7 år og op efter. Roligt vejr er godt, omvendt var der nærmest ikke en vind på den varme sø i går, og derfor ikke meget gang i fiskene. Så lidt vind på søen for at sætte gang i fiskene er at foretrække, fordi succes-oplevelsen selvfølgelig også hænger sammen med, om fiskene faktisk vil hugge. Det havde været en lidt anden tur, hvis vi ikke havde fået gedden i nettet:-)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to “Far, den trækker”

  1. Mikkel skriver:

    Hej Morten.
    Godt at se, at der er nye lystfiskere på vej;-)
    Bliver vist nødt til snart at prøve Tissø…

  2. Morten skriver:

    Det er en dejlig sø. Også stor! Men aborreholmen er et fint udgangspunkt. Ellers er det vist ude på det dybere vand det foregår. Nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *