Spændende UV-klip – opdateret

En af jeres webmasters fiskebekendtskaber, har ladet sit vandtætte kamera optage lidt under vand. Bemærk, at han fortæller at han ikke så de havørreder, der viser sig på billederne, selv om vandet er roligt. Raymond fortæller:

 

“Jeg var lige en tur i fjorden i dag, og valgte at placere mit GoPro ca 5 meter fra land, og så lade det filme i ca 20 minutter. Forventede ikke at få noget i søgeren, men der kom faktisk lidt.
Det starter med den mindre farvet der kommer i søgeren 2 gange.

 

Så har jeg forsøgt ganske kort at vise nogen af de kutlinger der er på pladsen.Ca 46 sek inde, kommer der 2 havørreder fra venstre , den ene med god størrelse.
På et tidspunkt vælger jeg at lægge fluen ud fra land, og ind i området. Jeg er faktisk kun få cm, fra at få et “take” på filmen. Der kommer en havørred midt i billedet ( ca 58 sek ), og den reagerer kort efter fluen, men drejer så.

 

Da jeg vil tage kameraet , er der 5 sek før jeg tager det , en havørred i søgeren helt ude til venstre. Ingen af fiskene viste sig i overfladen”.


…og så var der ét klip mere. Bemærk byttets reaktion, når der er fare på færde. Og igen: Raymond ser slet ikke alle disse fisk, som han fisker lige ved siden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Spændende UV-klip – opdateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *