Kender du Samsø?

…. Og her tænker vi naturligvis ud fra et lystfisker perspektiv:-)

Nu får du muligheden for at opleve/genopleve kystfiskeriet på Samsø, da vi – Flemming, Dennis og Morten – arrangerer en forlænget weekendtur til Samsø, 3. – 6. oktober 2013.

På denne tid af året skulle der være gode chancer for især blanke havørreder og fladfisk. Det er karakteristisk for fiskeriet, at der ikke er nogen å på Samsø. Dvs. når havørrederne søger til åer i stærkt farvet gydedragt, sker det ikke på Samsø. Alligevel er fiskeriet omkring øen kendt for et godt efterårsfiskeri med nogle alvorlige overspringere. Bliver det et varmt efterår, er der også mulighed for at støde ind i nogle stimer multer.

 

Tilmelding og pris

Du skal regne med, at det koster cirka 6oo ,- pr. mand for bil, færge, benzin, og logi. Dertil kommer mad og drikke. Vi laver noget ordentligt mad om aftenen.

Din tilmelding er bindende! Så tjek familiekalender, arbejdskalender og alt det der, inden tilmelding. Seneste dato for tilmelding er tirsdag d. 30. juli kl 9.00

Du tilmelder dig ved at skrive dig på nedenfor. I kommentarfeltet.

 

Her bor vi

Vi har forhåndsbooket plads til 6 deltagere på Nordgården http://www.nordgaarden-samsoe.dk/overnatning.htm. Det vil sige, at der som udgangspunkt er 3 yderligere pladser lige nu.

– er der flere interesserede, vil vi naturligvis forsøge at skaffe yderligere pladser. Er du en af dem, der melder dig på som nummer 7 og 8, kommer du på venteliste. Vi sidder 3 mand i hver bil.

Nordgården er en slags lejrskole, hvor vi selv skal lave mad, gøre rent m.v. Der er mulighed for, at vi kan købe morgenmad på stedet.

 

Afgang og hjemkomst

Vi skal med færgen torsdag 3. oktober kl. 18.10 fra Kalundborg og tager færgen hjem igen fra Kolby Kås søndag kl. 20.00. (eneste anden mulighed er kl. 8.00)

Mere detaljerede oplysninger, aftale om transport, indkøb m.v. sker direkte til de tilmeldte.

 

Mere om fiskeriet

Uanset hvordan vinden er på Samsø, kan man som regel altid finde en god fiskeplads – Du kan læse lidt om fiskepladserne her:

http://www.samsoe-ferie.dk/default.asp?mode=cmsview&page=27

Du kan også kontakte tovholder Flemming på telefon: 61 77 35 47.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kender du Samsø?

  1. Gert Z Nielsen skriver:

    Hej
    Jeg vil gerne med på turen til Samsø.
    MVH Gert

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *