Put fiskeren slår til – del 2

Kim er bidt af put and take fiskeriet, og han er rundhåndet med både historier og gode tips. Han fortæller om sin tur i torsdags:

“Efter at jeg havde fået sundet mig i 10 dage oven på min nye PR til konkurrencen hos Simons putandtake,var det igen blevet tid til en lille hyggeaftentur. Så jeg trodsede regn og blæst og ankom til søen torsdag kl 16:00. Jeg besluttede mig for at den skulle stå på intens fiskeri rundt om hele søen, og jeg monterede gennemløber, og var klar til ren hygge 🙂

Efter at havde fisket en times tid, havde jeg rundet søen, uden at mærke fisk, dog havde jeg set adskillige, som ikke ville i tale! Jeg besluttede mig for at slå mig ned på “sandbanken” en plads som tidligere har givet mange fisk. Jeg skulle heller ikke fiske længe før en ørred tog gennemløberen helt inde ved kanten, og herefter stod den på et langt udløb på ca 40-50m uden stop. FEDT!!! Efter en god lang fight lagde fisken sig pænt på siden, og jeg kunne lande den i gællerne. En fin fisk på 7,8 kg, med fantastiske finner som sjældent er set i danske put søer.

Jeg fiskede videre, dog uden at mærke noget, så jeg skiftede over til bombarda og powerbait, og i første kast fik jeg endnu en god fightende fisk, hvor vægten sneg sig op på 5,2 kg. Sjældent man får to så gode fisk i streg. Endnu et par timer blev der fisket, og jeg kunne inden jeg kørte hjem lande en lille fisk på et kg, den vandt dog i sidste ende,da den så sit snit til at suse væk da den var afkroget. Endnu en dejlig dag i Simons var forbi, men lur mig om jeg ikke snart skal derop igen.”

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Put fiskeren slår til – del 2

  1. Ole Møller skriver:

    put eller ej, Det er en flot fisk Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *