Ophørsudsalg giver mulighed for grej opdatering

På denne grejshop:  http://www.outdoorliving.dk/shop er der ophørsudsalg. Jeg har kigget siderne igennem og vil mene der blandt andet er mulighed for nye waders til en rimelig pris. Og så er der generelt lidt gear, mest til spin. Tippet er fra nyeste medlem, Flemming Poulsen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Ophørsudsalg giver mulighed for grej opdatering

 1. Brian Jensen skriver:

  Dårlig ide at bestille noget som helst på denne side. Jeg bestilte bla. et nyt ekkolod som jeg gik og ventede spændt på og havde købt søkort til, fordi at jeg havde fået en ordrebekræftelse. På deres hjemmeside står der at leveringen sker på 1-5 dage. På 6. dagen fik jeg en mail om at det var udsolgt, men selv om jeg kigger på hjemmesiden annoncerer de stadig med det.
  Jeg kender også en anden der har bestilt det samme lod, nogle tasker og nogle fiskehjul. Han har kun fået en taske! Og man kan stadig bestille resten
  som han ikke har fået.
  Mvh
  Brian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *