Ole takkede af i går

Formanden takkede af – og sagde på gensyn.

(Kommentarfeltet virker igen)

I går trådte Ole af som formand. Tillad mig som jeres webmaster at stjæle lidt spalteplads og 5 minutter af jeres opmærksomhed:

Ole har på 6-7 år skabt et nyt og solidt fundament – en ny forening. Da Ole trådte til var der cirka 25-30 medlemmer tilbage. Han efterlod os med en medlemsskare der i 2014 nåede 135. Dét er en præstation i en tid, hvor mange lystfiskere mener de sagtens kan klare sig selv og uden foreningsmedlemskab eller forbund.

Nu skal alle successer som bekendt ikke måles i penge eller medlemstal. Ole gik – også – i sit formandsvirke ind for fællesskabet. I en lang periode greb Ole fx telefonrøret og ringede rundt til hvert et medlem, som kom til. Bare lige for at de kunne få en god velkomst og føle sig hjemme i foreningen!

For et par år siden dannede Ole rammen for et foreningshus – det vi nu har på Wegenersminde. Mange timer er der lagt i “hytten” som nu fremstår pæn og hyggelig med den helt rette indretning.

Masser af ture har Ole arrangeret for medlemmerne. Fx flere ture til Sverige, til Asnæs, til Stevns og i fjorden. Altsammen for at give gode oplevelser videre til medlemmerne og skabe … et fællesskab om fiskeriet.

Sidst men ikke mindst har Ole skabt et fællesskab i bestyrelsen. Ole har holdt sammen på trådene, også når bølgerne er gået højt. Det er selvfølgelig formandens opgave, men det bliver den jo ikke nem af!

Ole har ikke stået alene med det hele, men han har i høj grad været primus motor … og på mange flere ting end der er plads til at fortælle om her.

Jeg siger med glæde tak for en god tid. Og jeg er glad for, at Ole stadig vil være med til at skabe gode oplevelser og nye fællesskaber til glæde for foreningens medlemmer. Nu i en anden rolle, men stadig aktiv i foreningen. Vi ses på kysten, dejlige ven. Knæk og bræk.

FOTO: Rune Hylby

Giv Ole en kommentar med på vejen, hvis du har lyst.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Ole takkede af i går

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *