Nultur – og hva´ så …

Der var foreningstur i dag, og vi tog til Tempelkrogen og omegn, hvor der så sådan her ud i dag:

Vi startede med morgenmad kl. 7 i fiskehytten, og så kørte vi vil vandet, 6 stykker. Der blev taget én enkelt fisk på cirka 1½ kilo (blandt 20+ fiskere!). Vandet var lavt, fordi der var masser af østenvind, der havde trukket vandet ud af fjorden. Vinden gnavede vildt meget af isen, mens vi var på stedet.
Vi forsøgte både flue, bombardo, tigerorm og blink. Lige lidt hjalp det dog, og er der ingen fisk at fange, så er det jo bare om at nyde den varmende sol og gode selskab. Det var super hyggeligt, så hvad gør en nulbon? 🙂

20130309-142518.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Nultur – og hva´ så …

  1. Dennis skriver:

    Ja, tak for en hyggelig tur. Og hvad betyder en nultur når der var spandauere til morgenmaden, solskin og (rimeligt) lunt, når man stod i læ.

  2. Henrik Olsen skriver:

    Iseforden er opreklameret 🙂 Syntes ikke der har været de vilde fangster i fjorden i år, ved godt at isen har lagt en dæmper på det, men alligevel? Men mon ikke der sker noget når vandet bliver 4-5 grader (en gang i juni mdr) 🙂

  3. Morten - webmaster skriver:

    For dem der kan holde ud at stå og glo ind i Audebo-dæmningen, er der masser af fisk at fange. Men det ooooorker jeg ikke. Har været der én gang og kommer ikke tilbage. Har intet med en fed fiskeoplevelse at gøre i mine øjne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *