Mikkel tog laks i Skjern Å

Hjemtagne fisk glæder altid ungerne

Mikkel havde familien med til Jylland, hvor der også blev tid til at fiske lidt:

– De tidlige morgener blev tilbragt langs Skjern å. Jeg var heldig at fange en laks på 75 cm og 3,8 kilo. Fik den på opstrøms fisket spinner, hvor den hamrede på spinneren lige da jeg trak den op til et nyt kast. Der var god spænding fra starten af fighten. Jeg fik også en havørred på ca. 50 cm, som jeg valgte at genudsætte, da havørreden er trængt i Skjern å i disse år. Skjern å er et meget spændende fiskevand med både flue og spin.

Hvis I vil se mere om fangster og fiskeri så besøg www.skjernaasam.dk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Mikkel tog laks i Skjern Å

  1. Morten - webmaster skriver:

    Hej Mikkel. Stort tillykke med fisken – det er bare noget jeg misunder dig. Jeg har længe gerne villet prøve Skjern eller Karup Å.

  2. ole møller skriver:

    Den er rigtig flot Mikkel. Kunne du ikke være så venlig, at snuppe en magen til, i Åmoseåen. Det ville nok sætte skub i tingene derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *