Lørdag

På lørdag er der hornfiskekonkurrence blandt foreningens fluefiskere. Vi mødes ved 15-16 tiden på en plads efter vind og vejr. Nærmere Info fredag når jeg har set vejrudsigten. Tilmeld dig senest fredag ved at maile Morten jacobsen0102@gmail.com. Der vil være en udførlig introduktion til den plads vi vælger, hvor havørrederne med stor sandsynlighed også vil være at finde. Især ud på aftenen. Derudover er de første multer også spottet.

Er du ny ud i fluefiskeriet, vil du få en masse praktiske tips til fluefiskeriet. Og hornfisk er en nem og hurtig måde at komme igang med fluefiskeriet.

Der er ingen anden præmie end æren! Og retten til at håne og fornedre de andre deltagere:-) største hornfisk pr. vægt. vinder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Lørdag

 1. Mikkel skriver:

  Hej Morten og co.
  Ville meget gerne have deltaget lørdag, men er bortrejst i Pinsen.
  Knæk og bræk lørdag… Håber der også er et par havørreder, der vil lege med!

 2. Morten skriver:

  Hej Mikkel. Tak for beskeden:-) håber vi snart får tid til at stikke hovederne sammen igen.:-) havørrederne og hornfisken skal vi nok finde. Lidt
  Multestimer vil være ekstra guf!!

 3. Dennis Gundorf Hansen skriver:

  Ja, jeg gad også godt, men den bedre halvdel skal lave eksamensopgave i weekenden. Regner til gengæld med at møde talstærkt op om søndagen og tømme Holbæk Marina for hornfisk (og grillpøller 🙂 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *