Kim blev be-gavet

Kim Moretto – også kendt som “putkongen”  – har fanget et par voldsomme put´n´take fisk i 2013. Kim Fortæller:

– To gange tidligere har jeg skrevet om to forrygende ture i Simons put and take, hvor jeg fangede to fisk som begge kunne blive anerkendt som Danmarks rekord i den nye put and take klasse. Fredag den 8/1-2014 var der møde i rekord udvalget, og begge mine fisk blev anerkendt som Danmarks største.

– Der var godt nok blevet tilmeldt en bækørred som slog min med næsten et kilo, men den var blevet anmeldt langt efter tidsfristen.Hvorfor kan man kun gisne om, men mystisk når den kunne være præmieret med et gavekort til Jan og Bo i Roskilde på over 8000,-. Men det var mit held, at den ikke blev godkendt, for idag fik jeg overrakt 2 stk gavekort på henholdsvis 3420,- for min guldørred og 7420,- for min bækørred af Simon fra Simons put and take og Jan fra Jan og Bo i Roskilde.

Det er foreningens mand, Kim, helt til venstre.

– Det betaler sig nogen gange at tage ud og fiske 🙂 Så mon ikke der nu bliver råd til lidt lækkert grej og en vadejakke som holder vandet ude 🙂 Desuden fik Morten Saxtorph et gavekort for sin flotte regnbue ligeledes fanget i Simons put and take, den vejede hele 9,71 kg. Jeg planlægger at arrangere en tur til Simon i foråret. Jeg ved han allerede nu har bestilt fisk som slår de gældende rekorder. Så du må hellere holde øje med fiskekalenderen, for det kunne jo være dig der løb med næste rekord og dermed får fingre i et gavekort til lidt nyt grej. Knæk og bræk derude, slutter Kim.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kim blev be-gavet

  1. Morten skriver:

    Tillykke med de flotte gaver, Kim. Glæder mig til at knalde nogle alvorlige havørreder med dig i foråret ….

  2. Ole Møller skriver:

    Rigtig god ide, at lave en tur til Simons.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *