Jubilæum for Lystfiskeren

Idag kan Thomas Bastlund fejre 25 års jubilæum som indehaver af Lystfiskeren. Thomas startede forretningen, som en lille hobbyvirksomhed, som han havde, samtidig med at han tog sin studentereksamen på Stenhuset. Forretningen havde kun åbent nogle få timer om ugen, men da Thomas fandt ud af, at han havde flair for forretningslivet, blev det hurtigt til en fuldtidsbeskæftigelse. Butikken er i tidens løb udvidet flere gange og er resulteret i den flotte forretning, som vi nu kan købe vores fiskegrej i på Ahlgade. Et stort tillykke skal der lyde fra Holbæk og Omegns Lystfiskerforening. Uden Thomas og Lystfiskeren, havde vi idag ikke haft vores fiskehytte.

Et stort tillykke skal det også lyde til Martin fra Lystfiskeren. Martin er netop blevet far for tredie gang, til en velskabt dreng på 4 kg. Formanden spurgte om drengen var spejlblank men det mente Martin nu ikke. Både mor og dreng har det godt.
Det har selvfølgelig og vil også det næste stykke tid, holde Martin fuld beskæftiget, men Martin lover, at hans fluebindingsaftener atter vil opstarte i det nye år. Desværre havde vi jo indbrud i Hytten og fik stjålet alle fluestik mm. så der er ikke så meget som en lille fjer tilbage. Derfor opfordres alle medlemmer til at lede i alle deres kroge og gemmer, efter materiale, så vi atter får lidt til at starte op på igen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Jubilæum for Lystfiskeren

  1. Morten skriver:

    Stort tillykke – og stor tak!

  2. AZIZ BAKAN skriver:

    FLOT FANGET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *