Intenst, vedvarende spot-fiskeri

En lille beretning fra kysten fra webmaster. De sidste ture på kysten i Musholm bugten har kastet mange regnbuer af sig. Det har været fisk med pæne finner og haler, så de er formentlig fra efterårets udslip. Det har været mindre buer op til et kilo.

Bue på plads

Det er dog en lidt særlig oplevelse alligevel, for det første fordi at fiskene bare bliver ved pladsen. Det er ikke usædvanligt at en stime buer “hærger” en plads igennem en dag, men det er lidt specielt, at de bare bliver hængende på et relativt afgrænset område over en hel uge. Dét har jeg ikke oplevet før. Dertil skal siges, at jeg har besøgt andre nærliggende pladser, hvor der ikke har været skyggen af fiskene.

Cirka 25 stk er det blevet til på de 3 ture. Og man bliver lidt afhængig af det, fordi man næsten kun fisker efter fisk, man kan spotte helt ind under land, dvs. som er oppe og vende efter mad i overfladen. I dag var de lidt mere sky, da vandet var roligt, lavt og spejlblankt. Det er sjovt at snige sig ind på dem og lægge fluen liiiiige imellem fiskene, og se om de er interesseret. Regnbuer kan være vildt irriterende og kræsne. Men huggene er faldet kontant ved de første indtagning af fluen, og alligevel har jeg mistet dobbelt så mange fisk, som jeg har fået på land. Jeg har slet ikke overblik over hvor mange kontakter jeg har haft….rigtig, rigtig mange!

Havørrederne har været få – i dag en enkelt på 45-47 cm, som var alt for tynd.

Jeg er kommet i træning til sommerens spot-fiskeri efter multer…kan slet ikke vente. Håber det bliver en sommer med masser af multer i vandet. Det er mindst lige så intenst, omend meget mere udfordrende.

Send gerne en mail om dine fiskeoplevelser til mig – jacobsen0102@gmail.com – når du har været ude og fiske. Bare et par linjer, og måske et billede fra hist og her gør siden mere interessant at besøge for os alle 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Intenst, vedvarende spot-fiskeri

  1. ole møller skriver:

    Ret vildt, at du kan lave samme nummer 3 gange i træk.

  2. Ask LAndrup skriver:

    går udfra du ik vil af med pladsen da den ik er beskrevet 😀 ; )

    Ask

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *