Indbrud igen

En flok tabere har igen været på indbrud i hytten. Denne gang røg låsen i døren, og så har de taget gamle stænger, lidt fluebindingsmaterialer og gamle flue stik… der kan formentlig højest være for et par hundrede kroner af værdi. Hvor lavt kan man synke?

20131017-170536.jpg

20131017-170639.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Indbrud igen

 1. kim moretto skriver:

  Hvor latterligt!!!!

 2. jan busk skriver:

  Sørgeligt og alt det arbejde du har lagt i ophængningen Ole. Fy de må skamme sig de fiskestænger napper.

 3. Brian Jensen skriver:

  eg har lidt svært ved at sætte ord på sådanne sindsyge handlinger. De kunne bare ha’ spurgt om de måtte få 200 kr. som de sikkert kan få for det de har stjålet. Istedet for at vi nu skal bruge krudt på at skaffe noget andet.:@

 4. henrikolsen skriver:

  Hvad sker der…!!! Utroligt at folk ikke bare kan holde snitterne for sig selv, hvad fanden vil de bruge 2 gmale fluetik til, de er jo nok ikke ligefrem typerne der sidder og binder kobberbasser en søndag formiddag. Usselt at der er nogle der ødelægger det for så mange der ville have stor glæde af dem.

 5. larsbertelsen skriver:

  Nu må du s’gu da snart ha’ fat i de lokale rockere og høre om de ikke lige kan snakke med de idioter! 😉
  De har jo garanteret pralet af det til alle deres venner så halvdelen af Holbæks underverden ved garanteret hvem det er!
  Efterkommere af Einstein og Niels Bohr er det jo nok ikke…

 6. larsbertelsen skriver:

  Er resten af hvad der måtte være i huset pakket ned og fjernet?
  Vi bør nok tage konsekvensen og simpelthen lave en kuffert eller noget med fluebindingsting, en med blinkstøbningsting o.s.v og så tage dem med fra gang til gang så de bor hjemme hos en af os.

 7. Ole Møller skriver:

  Har talt m politiet men det er selvfølgelig begrænset, hvor meget de kan gøre. Alt hvad vi havde af fluestik, materialet osv. er væk og næsten alle stænger / hjul, som hang til pynt, er også væk.
  Nu er døren boltet fast. Den bliver aldrig åbnet mere og vi må tage andre forholdsregler med de øvrige døre.
  Det er ikke så meget beløbet, som de har stjålet for, der er det store problem, selv om det er rigtig trist for de juniorer, som skulle lære at binde fluer, men for sat… , hvor er der brugt meget tid på at anskaffe det. ØV…

 8. Ole Møller skriver:

  Vi har for øvrigt været rigtig slemt ramt, det sidste år. En stjålet påhængsmotor. Hærværk på Skarresøjollen og nu 2 indbrud i Hytten. Gad vide om der er nogle, som har set sig onde i sulet på os??????

 9. Michael skriver:

  Belastende, problemet er det ligger så øde, hvad med overvågningen, den viste ikke noget ???.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *