Hyttedag 24. Marts

D 24. Marts er der i kalenderen indlagt en hyttedag. Her skal vi gøre hytten og haven klar til foråret og sommeren. Har du buskrydder eller et par timer til at give en hånd med, er det dejligt. Vi har mad og drikke til dem der dukker op. Det skal nok blive hyggeligt.

Generelt er der brug for en hånd på flere måder i hytten. Vi skal fx også have lavet en stor grill evt af en olie tønde. Og det ville også være fedt, hvis der var nogle, der kunne lave en ovn, som vi kan varmryge vores fangster i.

Og har du en god sofa el.lign.  stående, som alligevel bare skal på lossepladsen, så tænk på hytten. Måske vi kan bruge den.

Henrik er manden, du skal skrive til, hvis du vil byde ind med noget assistance, eller hvis du har en god ide til hytten: hvo@holbaekfisk.dk. Eller ring til ham på 23712408.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Hyttedag 24. Marts

  1. Henrik Olsen skriver:

    Min rigtige mail adr. er hvo@holbaekfisk.dk 🙂 Vi skal nok bruge nogle forskellige redskaber såsom buskrydder, grensakse/save, stige.
    Vi skal have ryddet omkring hytte (der er en masse meter højt græs og selvsået træer), fjernet nogle tykke grene der hænger ind over taget, renset tagrender.. Puha der er meget men lad os tage lidt af gangen. Håber der er mange der har tid/lyst til at give en hånd så det kan blive et fint sted at mødes.. Ses vi!!? det tror jeg nok at vi gør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *