Horntur uden mange horn

Lars fortæller om turen fra i går:

– Klokken var lidt i fem da jeg rullede ind på parkeringspladsen ved feriecenteret, hvor jeg skulle mødes med Morten til klubbens store årlige fluetur efter hornfisk. I år blev den nu ikke så stor for der var ikke andre deltagere end os!

Men det var bare synd for alle dem der blev væk; fiskes skulle der.  Der er omkring to kilometer at gå ud til fiskepladsen men man går langs den smukkeste kyst og der er fugle overalt, så det er en nydelse i sig selv.

Morten brugte tiden undervejs til at forklare om stedet, og iøvrigt udpege de andre fine muligheder som kysten er fuld af, så jeg var klogere allerede inden vi begyndte fiskeriet omkring klokken seks.

Der var aktivitet fra små ørreder i overfladen og Morten spottede lidt senere en stime større fisk en bid nede ad kysten; om det var multer eller regnbuer vides ikke. Men der var ikke mange fisk der ville noget. Det totale udbytte af fisk på turen var da jeg futtede af klokken kvart i ti en lille hornfisk til hver (min var størst men til gengæld hoppede den af en meter fra nettet! 🙂 )

Men fangst eller ej, fiskene var der tydeligvis, og at de så ikke altid lige vil med hjem, det må man leve med. Det var en fin, fin aften og jeg glæder mig allerede til næste gang!

Morten valgte iøvrigt at blive en  times tid mere, men min tennisalbue og min ryg sagde, at det var tid til at pakke; jeg håber, han tømte kysten for havørreder, efter at jeg var gået!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Horntur uden mange horn

  1. Morten skriver:

    Desværre, Lars. Præmisserne var ellers som taget ud af et kapitel 1 i en havørred bog…men måske havørrederne ikke lige havde læst den. Hyggeligt at møde dig: vi ses igen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *