Fuld skrue midt på dagen

Ole tog sig en fridag i går for at fiske midt på dagen ved Kalundborg. Det viste sig at være en god plan. Havørrederne er begyndt at trække tæt ved kysten, fordi havtemperaturen er faldet en del de sidste par uger. Ole fortæller:

– Det var lige til grænsen med bølger og fedtemøg, men en gang imellem er det jo det, der skal til. Hårdt vejr og strøm, især når vandet er lidt varmt.

IMG_2482.JPG

– Der var så meget gang i den. I løbet af 2.5 time fik jeg 6 over mål, smed lige så mange og mange hug. Det var sgu fedt. De to største var 1,7 og 1,8. Den mindste af dem skulle have været ud igen, men den var så hårdt kroget, at jeg måtte på land for at få den genudsat. Men på vej ind igennem bølgerne, røg jeg rundt i bølgerne. PLASK! Inden jeg kom på ret køl og ind, var fisken for udmattet, og den måtte så også med hjem. Heldigvis holdte den også fint målet. Alt i alt en fantastisk dag. Et par af de genudsatte fisk var meget farvede og på vej til åerne for at gyde.

IMG_2481.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Fuld skrue midt på dagen

 1. Morten skriver:

  Sååå er han tilbage – det sgu fedt. Kan næsten ikke vente med at skulle ud …

 2. jan busk skriver:

  Flot Ole. Er det mester fangeren Respekt.

 3. Mikkel skriver:

  Godt gået Ole!!! Flot august-fangst;-)

 4. olefisk skriver:

  Holder meget af fluefiskeriet. En lun forårsaften, på et af de Vestsjællandske rev eller fiske efter “ringende” fisk i kanten af tangskoven i starten af oktober er virkelig stort men… For mit vedkommende, er der INTET, som kan måle sig med spinnefiskeri i hårdt vejr. Den kontante afregning, når fisken m 180 km/t knalder på sømmet og i raketfart flår line af hjulet, samtidig med, at stangen krøller, ja.. INTET slår den følelse, i hvert fald for mig.
  Nå.. men i aften hiver jeg fluekæppen frem og tager et par timer i fjorden. Det blir hygsomt. For selv om jeg elsker tatar, så er det nu også godt med en leverpostej engang imellem. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *