Foto-konkurrence igen i år

Igen i år afholder vi en fotokonkurrence for medlemmerne. Du kan vinde et gavekort på 500, hvis du tager et godt billede, og brygger et par linjer til, og sende det til webmaster. Konkurrencen er altså igang og der er allerede kommet mange fine billeder ind – se dem her.

Fotoet behøver ikke være af en stuuuur fisk – bare det har noget med fiskeri at gøre, fx. en smuk solnedgang over en mose. Lad fantasien og situationen råde. Du må gerne sende flere billeder ind. Men når konkurrencen udløber, skal du vælge at indstille ét af dine egne billeder til konkurrencen. Dem der deltager med et billede, kan stemme på ét billede (og ikke deres eget:-)). Tilmelding til konkurrence er ikke nødvendig. Bare send billede, så er du med.

Konkurrencen løber fra d. 15. marts og til og med juni. Det betyder, at dit billede skal være taget i den periode, (og ja, jeg ved godt, at man kan snyde, men hvor interessant er det?), og at det skal være sendt i den periode til webmaster.

I starten af juli stemmer hver deltager én gang – på et af de indstillede billeder. Derved finder vi en vinder af gavekortet. Indsendte billeder vil løbende komme på forsiden, som et indlæg. Det er selvfølgelig også derfor, vi holder konkurrencen, som vi havde stor succes med sidste forår:  Der kom mange fine og sjove billeder.

Sidste års vinderbillede kan du se her i indlægget….Forårsfisk fra en aften på Asnæs.

Har du spørgsmål? – skriv dem nedenfor.

Vi har en sponsor på hånden – fortsættelse følger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Foto-konkurrence igen i år

  1. Morten - webmaster skriver:

    Det er et gavekort på 500,- til Lystfiskeren i Holbæk, som er præmien 🙂 Lystfiskeren har et lille, men fint all-round udvalg til både spin og flue. Dér kan man sagtens spendere en plov….vi takker Lystfiskeren:-) Kig forbi på http://www.lystfiskeren.com.

  2. Pingback: Foto-konkurrencen er i gang | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *