Foråret er igang også for HOL

Ole har været i fjorden i dag. Han fortæller:

“Jeg skulle på Møn. Så blev det ændret til Stevns, men en aftale gjorde, at det endte med Isefjorden. Gabbbb. Isefjorden og jeg er ikke altid lige gode venner.

Nå, men det var dagens lod og et par steder på Tuse Næs blev fisket af. Uden det store held. Jeg bestemte mig for at prøve en pynt, som jeg et par gange havde luret på. Det blæste godt, og der var meget skidt i vandet. Men der var også ørred.

På godt to timer havde jeg omkring 20 kontakter, fik 8 fisk på land og havde 3 med hjem. Nu er Isefjorden og jeg blevet lidt bedre venner”.

Fiskene er op til 45 cm.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Foråret er igang også for HOL

 1. Morten - webmaster skriver:

  Godt gået, homie

 2. Kim Moretto skriver:

  Og den tur blev jeg væk fra for at passe mit arbejde…. Jeg skulle skamme mig. Godt gået formand 🙂

  • Jan Busk skriver:

   Det var flot, personlig havde jeg nok taget fisk der var lidt større. Hihi

   • ole møller skriver:

    De små er de bedste. Elsker når små HØ på 25 cm. sprutter på panden. Nam nam guf.

    • Kim Moretto skriver:

     25 cm?? Må man have lov til at minde formanden om at der er et minimums mål på HØ på 40cm 😉 HEHE

     • Ole Møller skriver:

      Pokkers. Her har jeg gokket smolt i 25 år uden at vide bedre….
      Nej Kim, fis til side. Alt under 40 får chancen igen.

 3. Dennis Hansen skriver:

  Tillykke med dem – fjorden er som et lotteri, vinder man kan man vinde stort. Sjovt nok var jeg på Helgenæs (ja, det er jo så godt nok i Jylland) i lørdags hvor der ikke var skyggen af fisk… Så det er godt at se at der er nogen der kan få action og fisk i overflod… Men det er formanden vel undt 🙂

  • ole møller skriver:

   Tak. og fiskeriet var bestemt ikke aftagende men jeg blev faktisk mæt. Da nr. 8 var landet, tog jeg ikke flere kast. Det er sjældent at det er aktivitet i en så lang periode, men sjovt når det så sker.

 4. Arne Ibsen skriver:

  lige til en orientering Busk;
  Hvis du sender billeder ind af nogle af dine fangster,så lad
  for himlens skyld være med at fotografere dem på dit køkkenbord.
  -Tror webmaster har en eller anden fobi i forbindelse med køkkenborde.
  Skulle uheldet være ude,så pynt det lige lidt op.

 5. Morten - webmaster skriver:

  Det kan jeg bekræfte. Måske er det fordi jeg har set rigeligt til dit køkkenbord, Arne…
  Billeder af turen fra turen. Dét spiller. Og nu starter fotokonkurrencen jo 2 timer 32 minutter, sååååå…..Selv om det jo er alle dem, der leverer et billede, der er med til at bestemme om et køkkenbord-billede faktisk kan vinde…:-) Det bliver spændende.

 6. Arne Ibsen skriver:

  ja sådan kan man jo også gemme minderne om sin fangst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *