Fiskerikontrollen kommer og fortæller

Fiskerikontrollen kommer og besøger Holbæk og Omegns Lystfiskerforening i vores fiskehytte på Wegenersminde  (Dragerupvej 9a). Det sker til det første rigtige arrangement i fiskehytten d. 24. januar, kl 19 – 21. Så se vores nye lokale og mød fiskerikontrollen samme aften:-)

Fiskerikontrollen fortæller om reglerne indenfor det rekreative fiskeri, om de forskellige redskaber som er tilladte, mærkning, fredningsbælter, afstandsregler, lokalfredninger, osv. Vi skal også have en snak med kontrollen, om hvordan vi lystfiskere bedst kan hjælpe til, at de kan gøre deres arbejde effektivt, med ressourcerne til rådighed. Og vi skal høre lidt om udviklingen indenfor lyst – og fritidsfiskeriet, set med fiskerikontrollens øjne.

Arrangementet er åbent og gratis for alle – medlemmer som ikke-medlemmer. Vi har en grænse på 40 gæster, så din tilmelding er både nødvendig og bindende. Dvs. hvis du skal være sikker på at komme indenfor, skal du tilmelde dig, og det gælder både for medlemmer og for ikke-medlemmer. Det gør du ved at sende en mail til: Jacobsen0102@gmail.com. Du vil efterfølgende få en bekræftende mail. Husk mønter, hvis du vil købe en tår at drikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

One Response to Fiskerikontrollen kommer og fortæller

  1. Pingback: Se fiskehytten og hils på fiskekontrollen | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *