Tiden er inde …

Formanden var på en plads tæt ved Kalundborg til formiddag, da strømmen begyndte at trille. Det var ikke et tosset valg!
Tre fine fisk, med den største på 1,6 måtte overgive sig. Det siges, at de falder på et tørt sted, så det er jo dejligt.
20130817-001859.jpg

Samme plads men 10 timer senere var jeres webmaster på pladsen. Det blev til en enkelt undermåler, en sej, en horn, og så denne makrel og havørred på 1,3 som var fyldt med friske tobis, som ligger på mavsen af fisken på billedet.

De kom til at se sådan her ud, efter rygning:

Hvis bare efteråret nu sætter rigtig igang, så er det tid til at komme til kysten, venner. Opsøg noget strøm lidt endnu. Når temperaturen har fået et par nyk ned, kan havørrederne fristes dagen igennem, især med lidt skyer på himlen og lidt sidevind og bølger på vandet.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tiden er inde …

  1. Morten skriver:

    ….hold nu op, hvor jeg håber at startskuddet er gået til et godt efterår. Det har vi fortjent, for der har altså ikke været meget knald på i år. Eneste trøst er at langt størstedelen af havørredfiskerne har oplevet det samme. Jeg tror det har været den laaaaange kolde vinter, der har præget fiskeriet. Indtil kulden slog alvorligt igennem i februar, var fiskeriet absolut glimrende i januar. Især på Stevns.
    Nu håber vi på et mildt efterår med lækkert fiskeri langt ind i december. Hvem kunne ikke tænke sig røget havørred til jul? 🙂

  2. Morten skriver:

    Okay – den røget makrel du køber i netto kan ik sammenlignes med det vidunder du kan lave på grillen. Mums

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *