Fersk-rovfiskene hygger sig også i varmen

Også i søerne er der liv nu. Brian og “Bubber” har været ude for at finde lidt fisk. Brian fortæller:

– Så kom året igang! Bubber og jeg var på søen idag, og efter et par sløje ture, var optimismen ikke just på kogepunktet. Men når man ved fiskene er der, skal de nok komme i båden en dag.

– Bubber lagde hurtigt fra land med en sandart på 2.5 kg allerede efter 5-10 minutters fiskeri, men så skulle der også gå 3 timer, før vi fik det næste hug. Det var en af mine flådstænger, der var blevet taget af en gedde på 6,5 kg. og så var jeg også igang. Vi lå derefter og trak rundt i området, og selvom der ikke var nævneværdigt mange fisk på loddet, lykkedes det mig at fange endnu en på 8,8 kg. Så var året skudt igang.

Flot fisk, Brian

– Det lykkedes Bubber til sidst at fange en kæmpe gedde på 2 kg. Hvorefter jeg drillede ham lidt med, at jeg ikke vidste de kunne blive så små, slutter Brian.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Fersk-rovfiskene hygger sig også i varmen

  1. Henrik Olsen skriver:

    Wow.. flot fisk.. Tissø?

  2. olefisk skriver:

    Go historie. Må jeg ikke nok komme med på tur. PLEASE 😉

  3. webmaster - Morten skriver:

    Det er flotte proportioner på den gedde …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *