Drøm dig væk til et spændende foredrag

Tirsdag d. 4. februar kl. 19 åbner vi atter dørene til Fiskehytten på Wegenersminde til et spændende foredrag. Denne gang får vi besøg af Michael Mulbjerg, som er en dygtig og meget berejst lystfisker.

Kom, se og hør om fiskeri og fluefiskeri især fra Danmark over Sverige/Norge til British Columbia. Hør om Babine Rivers steelhead til tropernes sprintere og andre fantastiske fisk fra den amerikanske østkyst samt Kola.

Michael medbringer lidt grej (stænger, hjul og fluer) til den tropiske del af fiskeriet. Som opvarmning kan du blandt andet læse denne artikel om en dag på den sydsvenske kyst … 

 

Bak op om vores foredrag – duk op 🙂

Dato og tid: 4. februar, klokken 19.00 – 21.30.

 

Her sker det: Det er i foreningens fiskehytte på Wegenersminde, lige udenfor Holbæk. Tjek kort/adresse/indkørsel ordentligt: Se med her.

 

Praktisk info: Arrangementet er åbent for alle, medlemmer og ikke-medlemmer. Og det er gratis. Tilmelding er ikke nødvendigt. Husk mønter til vand, øl og kaffe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Drøm dig væk til et spændende foredrag

  1. gezeni skriver:

    Det var en kæmpe oplevelse at følge Michaels fiskeri verden rundt. Han holdt os “fanget” i mere end 3 timer med flotte billeder af fantastiske fisk.
    Tusind tak for turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *