Vi hjælper videnskaben lokalt

I september-oktober skal der laves en omfattende vandløbsundersøgelse i Halleby å Og Åmose Åen. Michael Holm, biolog fra DTU Aqua, vil komme i hverdage i en periode over tre uger. Han skal foretage undersøgelser af dyr og planter i og omkring vandløbet, og der skal han bruge hjælpere. Der vil også blive el-fisket på flere stræk af åen, for at vi udsætningsforeninger kan få et indblik i, hvordan det står til med vores fisk, bl.a. ørreder.

Undersøgelser i åen

Vi har fra foreningens side givet tilsagn om at ville hjælpe Michael, og det bliver Jan, vores Å-mand, der kommer til at trække en stor del af læsset. Men det ville være rigtig rart med en hånd nogle af dagene, så Jan ikke skal trække læsset alene. Så hvis du vil hjælpe foreningen, den lokale natur, have et unikt natur-indblik i selskab med en dygtig biolog, og samtidig få indblik ørrederne og deres standpladser, er det nu, du skal slå til.

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe, skal du forvente, at du skal være med det meste af en dag. Skriv eller ring til Jan Busk på tlf. 28 89 92 44 eller mail til Busksnigeren@gmail.com

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *