Stor dreng bliver voksen

Formanden skriver:
– For et par år siden var jeg på fisketur i jollen på Skarresø. På et tidspunkt kom der nogle tilråb inde fra breden, hvor der stod en meget stor mandsperson med en meget stor hund. Under normale omstændigheder ville jeg bede vedkommende om at klappe kajen i, men som sagt, så var han meget stor og det viste sig senere, at han faktisk havde spottet en gedde, som han ud at sit gode hjerte, ville gøre opmærksom på.

Manden var Jan Busk.

Da jeg fik lagt jollen ind, fik vi faktisk en hyggelig snak. Jan var lige blevet medlem af vores forening og han havde en vision om, at vi skulle have mulighed for at fiske i Åmoseåen.

Kort tid efter kom Jan ind i bestyrelsen og har på godt et år skaffet foreningen ikke mindre end 10 stykker at fiske på. Derudover sidder Jan i det kommunale vandløbsudvalg, som repræsentant for sportsfiskerne. Jan har, siden han påbegyndte sit arbejde med åen, skabt er rigtig godt forhold til Hallebyå Sammenslutningen, således at vi nu er med til at lave fiskepleje i Åen.
Ofte er Jan med på foreningens fisketure, hvor hans altid gode humør, er med til at gøre fisketuren rigere, for de øvrige deltagere.

Et stort tillykke fra foreningen med de 50 år den 8. maj og tak for det store arbejde du indtil videre har gjort for Holbæk og Omegns Lystfiskerforening.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Stor dreng bliver voksen

 1. Kim Moretto skriver:

  Hov hov Webby der er sket en tastefejl her, det kan da kun være 40 år, manden er da langt fra de 50. Stort tillykke til Jan herfra 🙂

 2. Morten skriver:

  Tillykke, Jan. Og tak for de mange gode billeder du har sendt.

 3. olefisk skriver:

  Kim har jo ret. Jan virker ung og kåd som et forårslam. Stort tillykke herfra.

 4. jan busk skriver:

  Tusinde tak for de flotte ord jeg blev sgu helt rørt, det er godt med rigtige venner.

  de venligste hilsner
  Jan B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *