Skarresø + jolle er klar 1. Maj!

Vi måtte sige farvel til vores jolle i Skarresø, som blev smadret af Bodil. I går sagde vi så Goddag til en ny, og meget dejligere jolle, som er lagt i søen på vores plads. Du kan booke den 1. maj. Jollen er let og samtidig søstærk.

Husk at mindstemålet på gedder nu er 60 cm. Læs mere om søen, fiskeriet osv. her. Under billederne kan du læse om, hvordan du booker jollen.

Lige inden jomfruturen

 

Brian tester!

 

Sådan booker du båden

Du skal booke din tid og dato til jollen i Forum. For at kunne booke en tid i Skarresø-tråden i Forum, skal du først oprette dig på Forum. Først: Gå ind på Forum. Nu skal du oprette dig som bruger, hvis du ikke allerede er det. Det er heldigvis nemt og gjort i løbet af 2 minutter – se her hvordan.

Når du er logget ind, så klikker du på tråden Book båden, så på Nyt Emne, og skriver klokkeslet og dato, og trykker på Send-knappen. Nemt! Se et eksempel her på, hvordan du booker.

Der er ikke som sådan en grænse for, hvor mange timer du kan booke båden. Men du skal selvfølgelig kun booke båden, hvis du skal bruge den. Endelig skal du heller ikke booke båden over flere sammenhængende døgn. Brug din sunde fornuft. Og hvis du har booket båden, og alligevel ikke skal bruge den, så slet din bookning, sådan at andre kan komme til.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Skarresø + jolle er klar 1. Maj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *