Sådan gik hyttedagen

I går var der hyttedag. 6-8 mand dukkede op. Dagens vigtigste projekt var at få sat stolper i jorden, til lyssætning ved indkørslen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der skulle også ryddes en del buske. Sådan så det ud, da folket gik igang ….

 

 

 

 

 

 

…og da rydningen var færdig

 

 

 

 

 

 

Alle kræfter var igang! Godt gået allesammen!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Sådan gik hyttedagen

 1. Morten skriver:

  Helt vildt godt gået! I er sgu for seje. Glæder mig til at se, hvordan det ser ud …

  • jan busk skriver:

   flot arbejde, desværre kunne jeg ikke være med var til ride stævne med datteren i det mørke Esbjerg. Så jeg glæder mig til at se, hvordan det ser ud.

 2. Henrik Olsen skriver:

  En stor tak til alle der havde mulighed for at give en hånd med. Super hyggeligt med rimeligt godt vejr og vildt godt selskab. Der er stadig en masse der skal laves, men vi må tage det lidt i etaper 🙂 Hvis der er nogle der har lidt tid tilovers så er i velkommen til at kontakte mig så finder vi på noget.
  Der er stadig nogle ting vi mangler i hytte, så hvis der nogle der har noget stående på loftet som i kan undvære vil det være dejligt.

  Ting vi mangler:

  Gryder og pander
  Service (små/store/dybe tallerkner)
  Skeer
  Div. køkkengrej som grydeske, knive o.s.v
  Gammel plæneklipper
  Rive/skovl

 3. ole møller skriver:

  Hold da op, hvor vi nåede meget. Martin og hans minigraver gjorde underværker, mens Jacob udlagde ledninger, som om han levede af det. Knabt så hurtigt gik det med at rytte skov, lige indtil Wilhelm kom og fik sat skub under os.
  Ved samme lejlighed blev vanddybten på mosen målt. Det dybeste sted, som blev målt var 65 cm og det er for lidt til at holde fisk under en hård vinter. Vi har jo søgt kommunen om at hæve vandstanden med 30 cm, til det naturlige niveau menn… Den slags tager laaang tid at beslutte.

 4. Martin Villumsen skriver:

  Super hyggelig og produktiv dag med skønt vejr. Temperaturen er helt perfekt til udendørs arbejde, så man ikke koger totalt op inde under tøjet. Men det er vist også det eneste positive der er, at sige om temperaturen, trods datoen 😉 Lidt ærgeligt vi ikke kunne få lys i lamperne, men det er dog meget meget lidt arbejde der mangler på den sag. Tak for kampen drenge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *