Referat af bestyrelsesmøde

Bestyrelsen afholdte torsdag d. 6/6 bestyrelsesmøde i Hytten. Vi havde indviteret Thomas fra Lystfiskeren, for dels at vist Thomas Hytten og for at tale om, hvordan vi bedst muligt, kan få glæde af hinanden. Det blev aftalt, at Foreningen opstiller en bod foran Lystfiskeren, når der er natåbent i august. Her vil medlemmer fra bestyrelsen repræsentere Foreningen.

Næste punkt på dagsordenen var søen ved Hytten. Den er for lavvandet til at der kan leve rovfisk. I øjeblikket er der en lille bestand af rudskaller. Vi har kontaktet kommunen for enten at hæve vandstanden eller få kommunen til at grave søen dybere. Kommunene holdning er, at søen skal forblive, som den er nu. Lidt ærgeligt, for i 90erne var der en fin bestand af gedder. En af de store knaster for at grave søen dybere, er økonomi. Som tingene ser ud nu, er det begrænset, hvad foreningen kan gøre.

Der skal etableres støberum i garagen i løbet af sommeren, således at vi kan afholde støbeaftener til efteråret/ vinter. Hytten skal i den kommende sæson være åbent min en gang om ugen.

Web-Morten fortalte, at der i år har været omkring 50000 besøg på hjemmesiden. Håbet er, at nå 100000 i år. ( For 5 år siden, da hjemmesiden startede, var der 1000 besøg de første 8 måneder) Morten efterlyser kommentar og gerne små fiske-artikler fra medlemmerne. Kom frem og fortæl.

Brian oplyste at vores ferske vande og i særdelsehed Tissø, er godt besøgt. Det kniber dog med Skarresøjollen. Brian vil forsøge at lave et system, så man ikke skal vade ud til Jollen.

Der er heldigvis en stigende interesse for Åmoseåen. Der er fanget gedder, aborre og min 5 bækørred med største på 39 cm. Åen underkastes i efteråret en større undersøgelse af DTU Aqua, hvor vi skal stille med mandskab. Vi har søgt Hallebyå Sammenslutningen om medlemsskab og forventer svar senere på året.

Jollen i Holbæk Marina er en stor succes. Fortsætter det, vil det på sigt være en god ide med en jolle, hvor der er indbygget styrepult.

Til efteråret skal vi afholde kystkonkurrence mod Kalundborg. Til alle de familiemedlemsskaber vi har, vil der søndag den 1/9 bliver der afholdt Store Børnefiskedag i Vanløse P&T. Der vil også blive afholdt flere kystture.

Henning gennemgik kassebeholdningen. Der er i øjeblikket godt 19000,- i kassen, til trods for, at vi har købt en motor. Så skal der etableres støberum ( Fra fondmidler) men kassenbeholdningen ser fornuftig ud, så der er ikke planer om at hæve kontingenten til næste år.

Der er kun en tilmeldt fisk til pokalkonkurrencen. Dvs at vi kun har en klubrecord, nemlig en bækørred på 39 cm. Alle medlemmer opfordres til at tilmelde deres fisk til Brian eller Ole.

Referent
Ole Møller

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Referat af bestyrelsesmøde

 1. Kim Moretto skriver:

  Øv med vores mudderhul. Kunne godt se potentialet i at hive lidt folk til med hjælp fra vores egen gedde hule. Men ja penge dominerer åbenbart alt i dagens Danmark. Jeg smider snart lidt fisk i pokalkonkurrencen. Hvorfor er stalling ikke på listen?? 🙁 Det for dårligt 😉

 2. Ole Møller skriver:

  Stalling er totalfredet.

 3. kim moretto skriver:

  Siden hvornår?

 4. kim moretto skriver:

  Nu er vi jo nogle som fisker uden for landets grænser. Skal vi snydes? 🙂

 5. olefisk skriver:

  Ja, kære ven. Du bliver snydt lige som alle dem der gerne vil fange guldmakrel, marlin og havål. Kan du ikke bare fange en rekordgedde på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *