Punkter fra bestyrelsesmøde

Her er et par af de punkter, vi diskuterede til bestyrelsesmødet i går aftes.

For det første fik vi berammet vores generalforsamling: det foregår d. 19. februar i fiskehytten på wegenersminde, Dragerupvej 9A. Start kl 19. I får en indbydelse + dagsorden – men sæt da kryds i kalenderen allerede nu.

Tissø: der bliver i fællesskab med de andre foreninger knoklet for at få to både til rådighed, forklarede Brian. Mere info følger snarligt.

Vi talte om også om ny motor til vores jolle på hjul. Ole har sendt flere fonde-ansøgninger afsted. Dem afventer vi. Vores mål er, at der er motor til rådighed 1. maj. Her håber vi på, at båden til det tidspunkt er kommet til at ligge fast i Holbæk Marina, som tidligere nævnt. Vi står på venteliste.

Vi drøftede kalenderen: den bliver et samlingspunkt for foreningen, og den skal bare bruges af os alle. Der ligger pt cirka 12-14 arrangementer i kalenderen.

Skarresøjollen har været udsat for lidt ballade:-( Der er et mindre hul i inderskallen, som Anker reparerer (Tak!). Brian laver et træksystem, således at vi kan låse båden op ved broen og trække jollen til os – dvs. uden at skulle i vandet for at komme i båden.

Åmose å: Jan arbejder på at få flere zoner at fiske på (kom så, Jan:-))

Arrangementer i Fiskehytten: Vi diskuterede frem og tilbage om en fast ugedag. Vi blev dog enige om, at vi laver det som arrangementer for hhv. forår, sommer og efterår. Det betyder at vi IKKE har åbent fx. hver tirsdag eller hver onsdag. Tilgengæld bliver der løbende plottet en række spændende arrangementer (fluebinding, foredrag, tips-og-tricks-aften, osv) ind i forenings-kalenderen. Det vil sige, at du skal holde godt øje med hvad der sker i kalenderen, for den vil i løbet af det næste stykke tid, blive fyldt yderligere ud. Det styrer Henrik. Både Brian og Ole havde flere gode ideer til arrangementer, og så er det bare at skrive til Henrik på hvo@holbaekfisk.dk ! (Det gælder også dig).

Brian arrangerer Lystfiskeriets Dag for os, som er den 19. maj i år. Vi gentager arrangementet/succesen på Holbæk Marina, hvis Marinaen har lyst til at lege med igen. Det håber vi:-) Kan du give en hånd med til arrangementet, så sig endelig til. SKriv til Brian bj@teknikom.dk

Mødet blev hævet kl 22.30, og formanden fik herefter en vasker i sneen. Bare fordi.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Punkter fra bestyrelsesmøde

  1. Dennis Hansen skriver:

    I har, som sædvanlig, en masse bolde i luften for at vi alle skal få et bedre fiskeri og samvær. Det er fantastisk med en så engageret og dedikeret bestyrelse. Tak for det allesammen… Jeg håber man kan give lidt igen i løbet af året…

    Dennis

  2. olefisk skriver:

    Vi mangler virkelig en stigereol til Hytten. Er der nogle, som ligger inde med en sådan, så modtages den med kyshånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *