Ole takkede af i går

Formanden takkede af – og sagde på gensyn.

(Kommentarfeltet virker igen)

I går trådte Ole af som formand. Tillad mig som jeres webmaster at stjæle lidt spalteplads og 5 minutter af jeres opmærksomhed:

Ole har på 6-7 år skabt et nyt og solidt fundament – en ny forening. Da Ole trådte til var der cirka 25-30 medlemmer tilbage. Han efterlod os med en medlemsskare der i 2014 nåede 135. Dét er en præstation i en tid, hvor mange lystfiskere mener de sagtens kan klare sig selv og uden foreningsmedlemskab eller forbund.

Nu skal alle successer som bekendt ikke måles i penge eller medlemstal. Ole gik – også – i sit formandsvirke ind for fællesskabet. I en lang periode greb Ole fx telefonrøret og ringede rundt til hvert et medlem, som kom til. Bare lige for at de kunne få en god velkomst og føle sig hjemme i foreningen!

For et par år siden dannede Ole rammen for et foreningshus – det vi nu har på Wegenersminde. Mange timer er der lagt i “hytten” som nu fremstår pæn og hyggelig med den helt rette indretning.

Masser af ture har Ole arrangeret for medlemmerne. Fx flere ture til Sverige, til Asnæs, til Stevns og i fjorden. Altsammen for at give gode oplevelser videre til medlemmerne og skabe … et fællesskab om fiskeriet.

Sidst men ikke mindst har Ole skabt et fællesskab i bestyrelsen. Ole har holdt sammen på trådene, også når bølgerne er gået højt. Det er selvfølgelig formandens opgave, men det bliver den jo ikke nem af!

Ole har ikke stået alene med det hele, men han har i høj grad været primus motor … og på mange flere ting end der er plads til at fortælle om her.

Jeg siger med glæde tak for en god tid. Og jeg er glad for, at Ole stadig vil være med til at skabe gode oplevelser og nye fællesskaber til glæde for foreningens medlemmer. Nu i en anden rolle, men stadig aktiv i foreningen. Vi ses på kysten, dejlige ven. Knæk og bræk.

FOTO: Rune Hylby

Giv Ole en kommentar med på vejen, hvis du har lyst.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Ole takkede af i går

 1. martin skriver:

  god vind fremover
  må ørrederne være mange og flotte.
  og til de fisk du har fået må jeg anbefale en ekstra kraftig marinade og masser af panering.

  hilsen martin

 2. Vilhelm skriver:

  Håber du for nogle gode fisk

  Hilsen Vilhelm

 3. Brian Jensen skriver:

  Da Ole på et bestyrelsesmøde, valgte at offentliggøre sin afgang som formand, faldt der en stor sten for mit hjerte. Ole var en sådan formand enhver forening, ville ønske at have, og han efterlader også en forening i rivende udvikling. Det arbejde han har gjort, har været kæmpe stort. Heldigvis har han valgt at overtage arbejdet med åen. Dette er noget Ole har brændt for i lang tid, og jeg ved at meget af hans tid vil gå med derude ved åen. Jeg håber derfor at der er nogle af jer der læser dette, som vil hjælpe ham dette. Dette gælder også jer som ynder at fange en ørred ved kysten, men ikke er medlemmer af vores forening
  Til slut vil jeg sige, tak Ole! Det bliver svært at leve op til det du har gjort, men den nye bestyrelse vil gøre det bedste.
  Mvh
  Brian Jensen

 4. Ole Møller skriver:

  Tak for de pæne ord, fra jer alle. Det sætter jeg virkelig pris på.
  Jeg er samtidig meget glad, for sammensætningen af den nye bestyrelse, der med Brian i spidsen, nok skal fører os alle frem, mod nye og spændende fiskeoplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *