Ny tradition: gedde-cuppen i Skarresø

Martin samt jeres webmaster vil forsøge at starte en ny tradition for foreningens medlemmer. En geddecup i Skarresø. Med præmie, grill og det hele … ta dine børn, kæreste og/eller kone med – i starten af arrangementet, som er gratis og kun for medlemmer og deres familie.

Første gang geddecuppen afholdes bliver lørdag den 2. maj, og programmet ser således ud:

PROGRAM
kl 16: vi mødes ved P-pladsen. Og går ned og laver en base ved den lille bro, hvor vores båd tidligere lå. Det er 5 minutter fra p-pladsen

kl 16-18: vi hygge-fisker sammen med ungerne, tænder grill, spiser og hygger. Vi splejser til grillning. Regn med cirka 30-40,- pr. voksen, børn halv pris. Husk kontanter. Medbring egen drikkelse og fiskegear.

Kl 18-21.00: Geddecuppen! Vi voksne fisker efter den længste gedde, som der er præmie for. Det er ikke nødvendigt at nakke fisken – vi er gentlemen! Husk centimeter-bånd og tag gerne billeder:-). Fisker du fra land, må du bruge to stænger – fra flydering må du bruge een stang pr. mand.

kl 21.30 slutter vi dagen af, og vi finder vinderen og holder præmieoverrækkelse.

Tilmelding: du tilmelder dig ved at skrive dig på i kommentarfeltet nedenfor – så kan alle se, hvem der deltager i cuppen 🙂 Tilmelding senest torsdag den 30. april.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Ny tradition: gedde-cuppen i Skarresø

  1. Pingback: To konkurrencer lørdag | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *