Kalenderen fyldes op

Nu begynder vi at fylde i kalenderen for efteråret. De første to arrangementer er klar.

 • 1. september er der familiefiskeri i Vanløse Put and Take, som er en mindre, hyggelig sø, hvor vi får lidt rabatter. Vi mødes kl. 9 og fisker til over middag, hvor vi ryger de fangede fisk.
 • 9. november er der kystkonkurrence, samen med Kalundborg Sportsfiskerklub. Vi fisker på Vestsjælland og starter med morgenmad kl. 8 i Kalundborgs hytte.

Læs mere detaljeret om arrangementerne i kalenderen.

Der kommer mere til snart. Så find din kalender frem og få booket dagene. Der bliver nok færre kystture i efteråret, for tilmeldingen har ikke just været prangende i foråret. Og husk nu: det behøver ikke være bestyrelsen, der laver turene. Alle medlemmer er mere end velkomne til at foreslå eller arrangere en tur. Kom ud af busken, og vis os andre dit fiskevand:-)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Kalenderen fyldes op

 1. kim moretto skriver:

  Med chance for at lyde en smule mave bitter så lyder den sø virkelig useriøs. At man vælger at tage mere eller mindre det samme for fiskekortene som andre put søer på Sjælland og så kun udsætte 100 kg fisk om ugen det er dælme at tage røven på folk. Endvidere er der hvad jeg kan se ikke fangs begrænsninger, hvilket vil sige at en rimelig erfaren fisker i realiteten kan tage derop direkte efter udsætningen og hive omkring 25-30 kg, så er der ikke meget tilbage til resten af ugen. Jeg ved godt at planen er at det skal være noget familie hygge hejs, men det kan man også få i tilsvarende put and take. Simon holder i øjeblikket familie arrangementer hver fredag til en billigere penge end mange andre. Og i skrivende stund så er der endnu ikke nogen som har haft en nultur til disse aftener. Og så vil nogle nok mene at man skal støtte de lokale, og det er jeg så vidt nok enig i, dog gider jeg ikke være til grin. Jeg betaler heller ikke NOMA priser for en stadion pølse 😉 men god tur og knæk og bræk.

 2. Morten skriver:

  Hej Kim. Jeg forstår dig. Du er jo også en meget seriøs put-fisker. Og det kan da sagtens være vi næste gang skulle prøve Simons. Det lyder jo ganske fornuftigt hos ham, og jeg vil gerne prøve. Nu var dette arrangement et første forsøg på at lave noget familie-noget. Men du ved, at der døren er åben for medlemmers initiativ. Det er bare at støbe kuglerne. Jeg ved du har travlt i efteråret – på den gode måde 🙂 – men hvad med at sætte noget i værk til foråret? Du kender jo Simon. Det ville være fedt:-)

  • kim moretto skriver:

   Det er på heller Ingen måde en kritik af initiativet, da jeg syne det super vigtigt at vi tager hånd om børn og unge så de også finder glæden ved fiskeriet, men jeg ved af erfaring også hvor vigtigt det er at børnene får en god oplevelse når de er ude, og at de også fanger noget for at blive grebet af det. Så skal de nok senere hen lære at man nogle gange skal kæmpe for fangsterne. Jeg vil meget gerne arrangere en tur til simons og jeg er overbevist om at hvis vi giver lidt omtale af ham på hjemmesiden så giver han en god pris.

 3. olefisk skriver:

  Hej Kim.
  Som Morten skriver, så er det meningen, at lave en fiskedag bl.a for alle de familiemedlemsskaber, som vi har i foreningen. Jeg kan da godt forstå, at fiskere som dig meget hellere vil i f.eks Simons P&T men ideen med denne tur er, at det skal være børnevenligt. Relativ kort transport, legemuligheder til dem der ikke gider fiske efter en time, ligesom at vi sikkert har det meste af søen for os selv. Desuden vil jeg gerne fremvise en lokal P&T til vores medlemmer.

  • kim moretto skriver:

   Kære ven. Jeg forstår fuldt og fast dine argumenter, men jeg er overbevist om at børn har behov for at fange noget for at de kan bibeholde interessen og glæden ved at fiske, og det tror jeg ikke de får sådan et sted 😉

 4. Ulrik skriver:

  Kommer der en Sverigestur til efteråret?

 5. dennis hansen skriver:

  Hej Kim
  Jeg er sikker på at Simons put er god, men mine erfaringer i Vanløse put er nu heller ikke så dårlige. Jeg har været der en håndfuld gange og der har været fisk hver gang. hver gang har der været børn med til spolere fiskeriet, og det er gået alligevel. Jeg tror heller ikke den er så besøgt, hvilket måske er grunden til at mængden af udsatte fisk ikke er så stor? De fisk vi har fanget har været pæne og givet en fin fight. De smager så også ligeså ringe som alle andre putfisk, men det er jo en anden historie.

  kh
  Dennis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *