Hyggelig generalforsamling

Referat fra generalforsamling tirsdag d. 19.2.2013.

Der var mødt 16 medlemmer op til generalforsamlingen. Formanden bød de fremmødte velkommen. Derefter var der valg af dirigent. Brian Jensen blev valgt.
Formanden aflagde beretning.
Kassereren aflagde regnskab. Året sluttede med et underskud på 727.54 kr. Underskudes skyldes etablering af klubhus. Generalforsamlingen godkendte regnskabet.

Det blev besluttet at fastholde den nuværende kontingent for 2014. Samtidig blev det besluttet, at det ikke længere er muligt at indløse dagkort til Lillevangsmosen. Skoleklasser ol. Kan dog være en undtagelse.
Bestyrelsen havde stillet forslag om, at udvide bestyrelsen fra 5 til 6 personer og havde i den forbindelse indstillet Henrik V. Olsen. Generalforsamlingen godkendte udvidelsen og efter at have præsenteret sig, blev Henrik, med alle stemmer valgt til posten. Henriks hovedopgave i bestyrelsen vil være drift af Fiskehytten.

Ole Møller blev genvalgt til formand. Jan Busk blev genvalgt til bestyrelsen. Rune Hylby blev genvalgt til revisor. Kim Moretto blev genvalgt til bestyrelsessuppleant og Dennis Hansen blev genvalgt til revisorsuppleant.
.

20130220-211004.jpg
Under eventuelt, fortalte Brian Jensen om havholdets fine resultater bl.a. 3. pladsen til DM i havfiskeri, samt planer om deltagelse til EM. Brian kunne desuden fortælle at det skrider godt fremad med renovering af jollerne på Tissø, samt at der er bygget en helt ny kasse til åre mv. Kassen er placeret ved siden af de øvrige foreningers kasser. Der indkøbes 2 redningsveste, som kan lånes hos Anker, i forbindelse med at motoren hentes. Brian oplyste at vi atter i år vil deltage til Lystfiskeriets Dag, som bliver den 19. maj.
Jan Busk har skaffet endnu en zone på Åmoseåen, i nærheden at Bro Mølle Tivoli. Desuden forventer Jan at få flere nye zoner i løbet af foråret. Det forventes at fiskereglerne på åen inden for kort tid, gøres mere lempelige. Jan efterlyser stadig hjælpende hænder til udsætning og arbejdet med åen.
Kim Moretto foreslog, at der i løbet af foråret blev lavet en rundtur til foreningens ferske vande, hvor medlemmerne får mulighed for at se, hvor jollen i Skarresø ligger og hvor man henter motoren og nøgler til Tissøjollerne osv. Det blev vedtaget, at lave en tur i løbet af foråret.
Generalforsamlingen sluttede med en godnat øl og et par løgnhistorie fra de varme lande.

…… næsten da, for da alle var gået, på nær Henrik og formanden, fik Henrik sin første vigtige tjans som ansvarlig for Wegenersminde, nemlig hele 2 gange at skubbe formandens lille bil fri af ismasserne. Gad vist om han havde gjort det, hvis den var kørt fast nede på Dragerupvej.

Læs formandens beretning

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Hyggelig generalforsamling

 1. Henrik Olsen skriver:

  Tak for et super hyggeligt møde, sjovt at man møder nye ansigter hver gang.

  Ja der er åbenbart man forskellige ad-hoc opgaver forbundet med hushovmester tjansen (som Ole kalder det) 🙂 Men det beviser bare at man ikke spinder guld på bedemands branchen og formandsposten, når man har en bil der ikke kan klare en smule is. Måske du skulle søge nogle flere fonte så vi kan få lagt varme i grusvejen, så du ikke får problemer næste vinter 🙂

  • ole møller skriver:

   Hæ hæ. Ja, der bliver sikkert rift om at komme hurtigst ud af døren efter den næste generalforsamling, hvis der er faldet sne.
   Tak for hjælpen, Henrik. Det udløser automatisk et par hjemmestøbte BR-Silling til Sverigsturen.

 2. Ole Møller skriver:

  Skal nok have ekstra Silling med, i tilfældet af, at der skal skubbes ( bag bilen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *