Heftig fisk – heftig kommunikation

IMG_2592.PNG

Ovenstående er et uddrag af heftig kommunikation mellem
Allan og jeres webmaster til eftermiddag. Allan har godt gang i den på Nordfalster. Udover den på billedet smed han en fisk der kæmpede så længe at hans skulder var helt kvæstet. Desværre smed han den. Her er billedet af den fisk fra SMS som Allan satte ud igen.
IMG_2593.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Heftig fisk – heftig kommunikation

 1. Morten skriver:

  Allan,du har virkelig fundet spottet for tiden. Og det er et feeeeedt område. Ønsker dig stort tillykke med dine eventyr for tiden!!! Det varmer en fiske-løs herre 😉

 2. Ole Møller skriver:

  Flot fisk. Tillykke Allan

 3. Allan Hansen skriver:

  Tak til Ole og Morten.
  :o)
  Falsters østkyste en time før solnedgang gav to fisk og en tredje, jeg ikke fik i hænderne.
  Fralandsvind, lavvandet og 40 cm´s bølger. Gik i vandet kl. 16 og allerede små 10 minutter efter kom de første hug og kort efter den første fisk. Tæt under land over et stenrev ca fem meter fra mig tog den krogen. En hurtig kamp fra den lille fighter og den kom i sikre hænder. Fisken var dog for lille (ca.800gr) og kom derfor hurtigt ud igen.
  Nummer to kom ca et kvarter senere. Den gik også tæt på stenrevet og ca 20 meter ude fra kysten. Et godt kraftigt hug og masser af styrke gav en god kamp. Det tog sin tid at lande den og glæden blev endnu større da jeg så, hvor utrolig smuk en fisk det var.
  Fisken var på ca 2,2 kilo og 55 – 58 cm. men den kom tilbage i vandet pga. de mange smukke farver.
  Tak for en god og lang kamp.
  Nummer tre kom omkring solnedgangen kl ca 16.45. Det var en stærk STÆRK kæmper, der kæmpede længe – og til sidste også vandt.
  Lang tids kamp bragte mig dog tæt nok på fisken til at få bekræftet, hvad kampen allerede havde vidst mig. Det kunne havde været blevet til en personlig rekord. Den tog dog et kæmpe spring og forsvandt i en omgang bølger og skum. Jeg stod tilbage med blinket og alligevel helt euforisk.
  Jeg fik ikke fisken, men en fornemmelse af, hvor utroligt stærke og hurtige havørreder kan blive.
  Håber den har det godt og kan fanges igen senere.
  Tak for en smuk oplevelse kære østkyste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *