Gydebankerne skal luftes

Gode gydebanker giver flere fisk. Vi løsner derfor gydebankerne på udvalgte stræk i Åmose åen, sådan at ørrederne har nemmere ved at bruge dem. Jan fortæller:
– Kom og se hvordan du spotter en ørred-gydebanke, og vær med til at give ørrederne nogle gode gydebetingelser. Det er d. 15/08 kl.1800. Jeg havde tænkt mig, at vi skulle vende gydegruset på stykket ved Brændemølle ca. 30m og ved Tåstrup å ved St.Merløse ved jernbanen ca. 50m.

– Udstyr der godt må medtages er: Gummistøvler og eller vaders og har man en stengreb eller en anden greb, så tag den med. Vi mødes ved Brandemølle parkering plads kl.1800. Man er også velkommen til at kigge på. Jeg kan kontaktes på mail: busksnigeren@gmail.com, hvis der skulle være spørgsmål, eller hvis man vil skrive, at man kommer – der er brug for en hånd, slutter Jan.

Du kan også melde dig til ved at skrive nedenfor her, i kommentarerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Gydebankerne skal luftes

  1. Morten skriver:

    Jeg bruger selv meget tid på hjemmesiden, og har derfor ikke rigtig tiden til også at involvere mig i åen denne gang. Men jeg vil alligevel godt anbefale det, for de gange hvor jeg har haft tid til det, har det været en rigtig fed fornemmelse og oplevelse.

  2. Ole Møller skriver:

    Kommer selvfølgelig.

  3. larsbertelsen skriver:

    Jeg kommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *